'Vild med dans'-deltager er blevet far: Han kom til verden på badeværelsesgulvet

Den 44-årige politiker er blevet far for anden gang.

Lykken er stor hos den tidligere erhvervsminister Rasmus Jarlov, der netop er blevet far for anden gang. Han deler den glædelige nyhed i et opslag på Instagram, og på samme måde som da han blev far for første gang, så var det også denne gang en lille fyr, der havde travlt med at komme ud i verden.

Artiklen fortsættes under videoen med Asta Björk, der fortæller om bruddet med Jonass... 

LÆS OGSÅ: CHOK: Paradisoer bekræfter utroskab

- August Jarlov er kommet til verden efter en lynfødsel, hvor vi dårligt nok nåede at ringe til hospitalet, før han kom til verden på vores badeværelsesgulv her i Virum. Der gik kun 34 minutter, fra vandet gik, indleder den nybagte far sit opslag på Instagram.

Parret har i forvejen sønnen Valdemar, som kom til verden pinsesøndag i 2020 og dengang blev født seks uger for tidligt.

I sit opslag sender Rasmus Jarlov en stor portion ros og kærlighed til sin hustru, Julie, som han blev gift med i marts 2021.

LÆS OGSÅ: Olivers første ord om utroskab: Måske det er Guds måde at straffe mig

- Min kone, Julie, er en superføder, og alle har det godt. Han er virkelig verdens sødeste dreng, og jeg er allerede dybt forelsket og ekstremt stolt. Han er verdens sejeste lille mand, skriver han.

Den konservative politiker deltog i 2015 deltog i 'Vild med dans', hvor han dansede med Mille Funk og nåede til program tre. Han har tidligere dannet par med Mascha Vang.

LÆS OGSÅ: Janni Ree: Der kommer en ny 'Forsidefrue'

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Rasmus Jarlov (@rasmus_jarlov)