'Vild med dans'-deltager droppet inden premieren

Det viste sig, at den kendte skuespiller simpelthen var for god til programmet.

TV2 gjorde et scoop, da de sikrede sig 'Oda Omvendt'-stjernen Coco Hjardemaal som en af deltagerne i årets 'Vild med dans'. Det var HER&NU, der i sidste uge kunne fortælle, at den 27-årige skuespiller, der også har spillet Søs i de nye 'Far til Fire'-film, skulle deltage i den nye sæson af underholdningsshowet.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ny sæson 'Paradise' droppes

Men allerede inden hun tog de første dansetrin, var det slut. Ifølge HER&NNUs oplysninger blev hun droppet, da omfanget af hendes erfaring som danselærer gik op for TV2 og produktionsselskabet Mastiff. Hjardemaal har dog hele tiden været meget åben om den del af hendes imponerende karriere, så ifølge insidere skyldes det en brist i den interne kommunikation hos folkene bag 'Vild med dans'. Det skete dog så sent i forløbet, at Coco Hjardemaal nåede at møde Mads Vad, som hun havde fået som dansepartner.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor forlader mand kort efter bryllup

For god til programmet

Underholdningsredaktør på TV2, Thomas Strøbech, bekræfter overfor HER&NU, at skuespilleren er valgt fra.

- Det er rigtigt, at Coco Hjardemaal efter planen skulle have danset som nydanser i årets 'Vild med dans'. Vi havde forelsket os i Coco som skuespiller og børnenes Oda Omvendt, men vi var ikke klar over, at hun blandt sine mange talenter, også har en bred erfaring med dans - og at hun for eksempel også underviser i dans. Det er desværre ikke foreneligt med programmets principper for nydansere, og beklageligvis har vi ikke været opmærksomme på det, inden vi inviterede hende ind i programmet. Det beklager vi dybt overfor Coco, der lige som os havde glædet sig, siger han i en skriftlig kommentar til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Philine vil have parrets hus tilbage: Han kan bare smutte

Coco Hjardemaal er ked af, at hun alligevel ikke skal være med.

- Jeg havde glædet mig vildt meget til at være med, men forstår 100 % beslutningen om at tage mig ud af konkurrencen. Der var sket en simpel misforståelse fra start, sådan kan det gå. Nu kan jeg til gengæld skrive på cv'et: For god til 'Vild med dans'. Det er da også noget, siger hun gennem TV2 til HER&NU.

At Coco Hjardemaal ikke tager det hårdere end det er tilfældet, kan skyldes, at TV2 har valgt at udbetale hende det fulde beløb af det aftalte honorar.

Læs alt om sagen og mange flere 'Vild med dans'-nyheder i HER&NU, der udkommer på onsdag.

LÆS OGSÅ: ‘Fede forhold’-Ditte: Kampen for en baby kostede forholdet