'Vild med dans'-deltager blev grinet af som barn: Ingen ville danse med mig

Merete Mærkedahl havde en dansedrøm som barn, men hun oplevede, at hun ikke var én, man ville danse med. Så hun lagde låg på drømmen.

38-årige Merete Mærkedahl har altid været vild med standarddans, og både som barn og teenager gjorde hun gentagende gange et forsøg på at begynde at gå til dans. Men det var altid uden held.

- Der har aldrig været nogen, der ville danse med mig. Jeg har prøvet at finde en partner flere gange, men det lykkedes mig aldrig. Jeg tror, sidste gang jeg frosøgte, var da jeg gik i 9. klasse, hvor jeg igen spurgte, om der var nogen, der ville danse med mig. Men folk grinede bare af mig. Så jeg droppede det, fortæller Merete til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerner afsløret: Tog hjem sammen

- Da jeg var yngre, har jeg siddet meget og set dans på dk4, når der var konkurrencer med standarddans. Jeg har altid har været meget fascineret af standard, siger hun.

Derfor sagde 'Badehotellet'-stjernen meget hurtigt og helt uden at tøve ja, da hun blev spurgt, om hun ville medvirke i 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ: WOW! Så vildt et værelse har Bendtners søn

Merete og Thomas i en slowfox til nummeret 'Addams Family Theme’ af Vic Mizzy. (Foto: Henrik R. Petersen)
Merete og Thomas i en slowfox til nummeret 'Addams Family Theme’ af Vic Mizzy. (Foto: Henrik R. Petersen)

- Nu får jeg lov til at få privatundervisning af Thomas, og det føler jeg mig vildt privilegeret over, siger hun.

De to har fundet ud af, at de har det utrolig godt sammen i et træningslokale, og at de på mange punkter er meget ens. For eksempel er de begge to meget ordentlige. Thomas er dog den mest ordentlige.

LÆS OGSÅ: Så skete det: Nu er de kærester

- Thomas starter ud med et komme med en buket til mig til den første træning, og når han fylder sin egen vandflaske, så fylder han også min. Han er meget ordentlig, fortæller Merete.

Når hun ikke danser med Thomas, optager hun den næste sæson 'Badehotellet', som bliver sæson nummer otte.

LÆS OGSÅ: Afgørelsens øjeblik: Går Teitur og Christel fra hinanden efter ‘Singletown’?