'Vild med dans'-deltagerne til 'Knæk Cancer' 2022.

Foto: Henrik R. Petersen
'Vild med dans'-deltagerne til 'Knæk Cancer' 2022. Foto: Henrik R. Petersen

'Vild med dans': De ryger i aften

Danser Daniel Wagner og Asta Björk af i aften? Det forventer Danske Spil. 

Danske Spil har bestemt ikke haft det nemt i denne sæson af 'Vild med dans', hvor dommere og seere langt fra har været enige.

LÆS OGSÅ: Overtrådte reglerne i ‘Robinson’

Artiklen fortsætter under videoen.

Men de sidste fredage har der alligevel tegnet sig et billede over det populære danseprogram, og det gælder også i aften.

Favoritterne Caspar Philipson og Malene Østergaard ser ud til at være urørlige, mens de resterende tre par må kæmpe om at komme videre til finalen næste fredag.

Her står Natasha Brock og Thomas Evers Poulsen ifølge Danske Spil stærkest og parret giver pengene 3,75 gange igen, hvis de mod forventning må forlade programmet i aften.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: 'Landmand'-Leif fandt kærligheden

Knap så godt ser det ud for Cecilie Schmeichel og Damian Czarnecki.

Skulle de ryge ud af 'Vild med dans' i aften, så giver Danske Spil dig pengene 2,75 gange igen - hvis du altså har spillet på parret.

Men får Danske Spil ret, så bliver det Daniel Wagner og Asta Björk, som ryger ud af 'Vild med dans' i aften.

LÆS OGSÅ: Her er traileren for ny sæson af ‘Sygeplejeskolen’

Asta Björk vandt i sæson 15 sammen med skuespilleren Simon Stenspil og sidste år gentog hun bedriften, da Asta vandt sæson 18 sammen med sangeren Jimilian.

Men i aften slutter festen.

Daniel Wagner og Asta Björk er Danske Spils favoritter til at ryge ud i aften og giver blot pengene 2,15 gange igen, hvis det sker.

I den anden urørlige ende ligger Caspar Philipson og Malene Østergaard, som giver hele 35 gange pengene igen, hvis de sensationelt skulle ryge ud i aften.

Parret er også super-favoritter til at vinde 'Vild med dans' 2022 og giver kun pengene igen halvanden gang, hvis det sker.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par har købt nyt hus