(Foto: James Thisted)
(Foto: James Thisted)

'Vild med dans'-chok! Her er Silas Holsts nye mand

For første gang nogensinde i 'Vild med dans'-historien skal to mænd danse sammen.

Når Silas Holst i efteråret vender tilbage til 'Vild med dans' efter fem års pause, får han sammen med skuespilleren Jakob Fauerby lov at skrive tv-historie. Det bliver nemlig første gang, at TV 2 har to mænd som par i det populære tv-show.

- Jeg håber, at seerne kan lide det. Hvis det vel og mærke lykkes os at vise, hvilken forhåbentlig vild energi to mænd kan skabe sammen på et dansegulv. Jeg er i hvert fald meget stolt over, at TV 2 og (produktionsselskabet, red.) Mastiff gør det, og stolt over at jeg får lov st være den ene halvdel af den konstellation, siger Silas Holst til HER&NU.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vinder er tilbage i programmet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor en af 'De unge mødre'-stjerner fortæller, at hun gerne vil være med i 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Silas Holst bliver tv-vært

For Jakob Fauerby, der sammen med Laus Høybye og Mille Lehfeldt udgør satiretrioen PLATT-FORM, er det en drøm, der går i opfyldelse.

- Jeg har altid tænkt, at hvis jeg blev spurgt, så ville jeg gerne danse med en anden mand. Det må da være nu, det kan lade sig gøre. At par findes i mange former er et godt signal at sende til de unge drenge og piger, der sidder rundt i landet og følger med, siger den 41-årige Jakob Fauerby, der kan fejre fem års bryllupsdag med sin mand, Anders, den 13. september.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Vild med dans’-babe er gravid

LÆS OGSÅ: Vender Claudia Rex tilbage til ‘Vild med dans’?

Silas Holst afviser, at det har været et krav, at han skulle danse med en mand for at vende tilbage til tv-showet, som han to gange har vundet.

- Nej, ikke et krav. Men jeg har sagt, at jeg bestemt ville være åben for muligheden, hvis den bød sig, siger danseren, der glæder sig til at komme i gang med dansetræningen efter sommerferien.

- Jeg har ikke gjort mig så mange tanker endnu angående, hvordan vi knækker koden med hensyn at føre og blive ført. For jeg har ikke mødt Jakob og tænker, at det er noget af det sjove at skulle finde frem til sammen i træningslokalet. Det er det, jeg har savnet mest ved 'Vild med dans' - at skulle være kreativ i et træningslokale. Og skabe tingene i nuet, lyder det begejstret fra Silas.

SE BILLEDET: ‘Vild med dans’-stjerne venter barn med kæresten

LÆS OGSÅ: Kessler og Maze i ‘Vild med dans’: Det var et væddemål

Og Jakob Fauerby glæder sig til at komme i kyndige hænder.

- Jeg skal tage imod Silas’ instruktion. Jeg er uddannet skuespiller og god til at tage imod instruktion. Men jeg er bestemt ikke danser. Vi lærte lidt på Teaterskolen, men det var meget overfladisk. Jeg vist det, man kalder en mover, lyder fra Jakob med et grin.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Vild med dans’-vært skal skilles

Jakob Fauerby er klar til 'Vild med dans' (Foto: Bo Nymann)
Jakob Fauerby er klar til 'Vild med dans' (Foto: Bo Nymann)

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne deltager i ‘Vild med dans’

LÆS OGSÅ: Frygten blev til virkelighed: ‘Familien fra Bryggen’-medlem ramt af kræft