'Vild med dans'-babe taler ud om chok-exit

Mille Funk blev skuffet, da hun skulle forlade konkurrencen allerede i program tre. Måske skyldes det, at hun de to forrige sæsoner har været med næsten hele vejen til finalen.

Det er efterhånden mange uger siden, at Kristian Bech og Mille Funk til alles store overraskelse tjekkede ud af 'Vild med dans'. Det var også en overraskelse og et chok for parret selv.

Men nu, hvor det hele er kommet på afstand, kan Mille bedre se alt det positive ved denne sæson, som sluttede lidt for tidligt.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-Asta skal i isolation juleaften

- Jeg var da skuffet, det tror jeg altid, man er, når det bliver en kort sæson, og man ønsker, at det bliver en lang, dejlig sæson. Men jeg synes egentlig, at jeg var okay hurtig til at komme ovenpå igen. Man er altid ærgerlig, når man ryger ud. Det skal man jo også være, siger 29-årige Mille Funk til Realityportalen, der møder hende på den røde løber inden lørdagens 'Vild med dans'.

Her er hun mødt op sammen med Asta Björk for at heppe på deres klare favoritpar.

- Jeg er selvfølgelig super glad for, at min bedste veninde, Jenna, klarer sig så godt i år. Det gør helt klart noget, at man kan tænke, at så fik hun lige det helt vildt dejlige år. Jeg håber så meget, at hun får den finale, siger Mille.

LÆS OGSÅ: Ekspert om at være kærester: Sådan påvirker det konkurrencen

Ude af konkurrencen som de første

Kristian og Mille var det andet par til at forlade 'Vild med dans'. I 2019 fik Mille Funk en fjerdeplads sammen med bokseren Mikkel Kessler, og i 2018 blev hun nummer tre sammen med skuespilleren Esben Dalgaard Andersen.

Kristian Bech og Mille Funk. (Foto: Henrik R. Petersen.)
Kristian Bech og Mille Funk. (Foto: Henrik R. Petersen.)

- Jeg var lige så skuffet de andre gange, jeg er røget hurtigt ud. De sidste to år er jeg kommet forholdsvist langt, så det står lidt i kontrast til det. Men man ved godt, at oddsene er forskellige hvert år. Sådan er det bare.

Hun har dog også prøvet at ryge tidligt ud. Det gjorde hun i 2017 sammen med TV 2-værten Christian Bækgaard, hvor parret var de allerførste til at forlade konkurrencen.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Blachman og kæresten står frem

Det er dog blevet en smule nemmere at takle et tidligt exit siden første omgang med 'Vild med dans' i 2015. Nu ved hun, at det ikke betyder, seerne synes, hun er dårlig. Det bekymrede hun sig meget om de første år.

- Men lørdag må man gerne være ked af det og varme sig lidt på alle de beskeder, som folk jo er sindssygt søde til at skrive. Allerede øm søndagen havde jeg det bedre og tænkte, at nu må jeg også fokusere på noget andet. 'Vild med dans' har været et virkelig dejligt afbræk i det her corona-år.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Han har skuffet mest i ‘Vild med dans’