'Vild med dans'-babe får ny værtstjans

Fra juli vil man igen kunne få fornøjelsen af 'Vild med dans'-deltageren om fredagen.

Den tidligere 'Vild med dans'-danser Claudia Rex har fået nyt job som radiovært hos Radio100. Sammen med sin medvært Anders Aagard vil Claudia hjælpe rådvilde mænd, med at forstå kvinder i programmet 'Forstå din dame'.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve kræfter med radio. Det er et program, der passer perfekt til mig, og jeg tror, det bliver både sjovt og meget anderledes. Der er jo så meget, mænd ikke forstår om os kvinder, så der er masser af stof til gode grin og aha-oplevelser. Vi kommer til at tale om sex, kærester, arbejde og meget mere. Det bliver supersjovt og meget ærligt, fortæller Claudia i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand

Kendte gæsteværter

Anders Aagaard kommer til at stille spørgsmål indsendt af mænd fra hele landet, og Claudia og hendes gæster vil svare så godt de kan.

- Jeg ved jo ikke mere om kvinder end andre mænd. Så det er ret lidt. Så det bliver fedt at lære noget og forhåbentligt grine lidt undervejs. Jeg kan godt være lidt skræmt ved tanken om det line up af kvinder, Claudia har allieret sig med. Det er nogle stærke og kloge kvinder. Det er en meget ydmyg mand, der går til opgaven, kan jeg love, siger Anders Aagaard.

LÆS OGSÅ: Claudia Rex med ny kæreste: Sådan fandt vi sammen

I det først program vil svømmeren Lotte Friis være gæstevært. Efterfølgende vil både Mascha Vang, Nikita Klæstrup og Sarah Grünewald komme forbi studiet.

Første program sendes fra den 7. juli fra klokken ti til 13.

LÆS OGSÅ: Irina er lettet over aldrig at skulle se sin far igen

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg klar til flere børn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.