'Vild med dans'-Asta: Jeg var fuldstændig på udebane

Faustix fik en skør ide, og den involverede vilde moves, som Asta ikke havde prøvet før. 

Selvom musikkeren Faustix har en naturlig sans for rytmer, proklamerede han inden sin deltagelse i 'Vild med dans', at det ikke nødvendigvis betød, at han var god på et dansegulv. DJ'en har sidenhen også været udfordret i programmet, og for at fange seerne på en anden måde valgte Faustix og Asta at tage andre midler i brug.

- Jeg fik en ide om, at vi skulle have noget ekstraordinært til showsene, som folk hjemme i stuerne eller i studiet kan bruge. Vi skal jo gøre os bemærkede på en eller anden måde. Dommerne vil jo ikke give os gode karakterer, forklarer Faustix med et glimt i øjet.

LÆS OGSÅ: Irina: Jeg troede aldrig, at Morten ville lære at danse

Hans ide var at lave en 'Asta og Faustix'-gif, og det var Asta med på.

- Jeg synes, at det var en vildt god ide. Jeg har dog aldrig lavet en gif før, så det var en lidt stor ting for mig, fortæller Asta til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Emili Sindlevs bonusfar er bag kameraet på 'Vild med dans'

Faustix har i modsætning til Asta lavet et hav af gif'er, og derfor vidste han også præcis, hvem han skulle bede om hjælp til projektet.

- Jeg har lavet gif'er før gennem mit pladeselskab, og de er meget hjælpsomme og total team 'Asta og Faustix'. Så de hjalp med at hyre et team ind, fortæller Faustix.

LÆS OGSÅ: Troede ikke, de skulle danne par: Derfor blev Asta og Faustix overrasket

I 'Vild med dans' er det Faustix, der er på udebane, men denne gang var det Astas tur.

- Faustix er gif-masteren, og jeg var totalt på udebane, fortæller Asta.

- Det kan godt være, at jeg ser rookie ud, når jeg er på dansegulvet, men bevægelserne i gif-verdenen, dem har jeg styr på, slår Faustix fast.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne skal alligevel ikke giftes: Ting er kommet frem