Vidste du, at Gigi Hadid er datter af kendt realitystjerne?

Hun har slået sit navn fast som undertøjsmodel, men hun er langt fra det eneste kendte ansigt i familien.

Gigi Hadid er efterhånden ved at være et stort navn og et kendt ansigt, og som supermodel har hun både været på forsiden af flere magasiner og været en del af det prestigefyldte Victoria's Secret Fashion Show.

Som Kardashian-søsteren Kendall Jenners bedste veninde og One Direction-stjernen Zayn Maliks kæreste er hun også for alvor blevet interessant for diverse medier verden over, men de færreste er måske klar over, at hendes mor også er et kendt ansigt i realityverdenen.

LÆS OGSÅ: Nøgenbilleder? Gigi Hadid afpresset af hackere

Fra 2012 og frem til den seneste sæson har Yolanda Hadid nemlig været en del af castet til den populære realityserie 'The Real Housewives of Beverly Hills', hvor vi også har stiftet bekendtskab med Gigi, lillesøsteren Bella Hadid samt lillebroren Anwar Hadid, der alle har fuld gang i modelkarrieren.

Yolanda blev for et år siden skilt fra manden David Foster, hvilket også har sat en stopper for hendes deltagelse i realityprogrammet. Hverken hende eller børnene er derfor med, når 'The Real Housewives of Beverly Hills' vender tilbage næste år.

Alligevel er det nok så godt som sikkert, at vi ikke har set det sidste til Yolanda, Gigi, Bella, Anwar eller resten af Hadid-familien, som du kan se i galleriet over artiklen.

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg har født: Se billederne her

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Kendall Jenner går show for Victoria’s Secret

LÆS OGSÅ: Kendall Jenners vilde fødselsdagsgave: Udvalgt til legendarisk modeshow

SE BILLEDERNE: Så sexet er Kendall Jenner

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.