Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Connor bliver inden længe forældre til en dreng.
(Foto: Peter Hauerbach)
Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Connor bliver inden længe forældre til en dreng. (Foto: Peter Hauerbach)

VIDEO: Se Christiane interviewe L.O.C., før de blev kærester

Da Christiane skulle interviewe L.O.C. i 'Boogie', endte det med, at Christiane fortalte pinlige ting om sig selv, mens L.O.C. bare grinede.

For ti år siden sprang den dengang 26-årige Christiane Schaumburg-Müller ud som vært på musikprogrammet 'Boogie', og i den forbindelse skulle hun interviewe L.O.C., som på det tidspunkt var 29 år og lidt af en drengerøv.

Interviewet gik dog ikke specielt godt for Christiane, som valgte at afsløre intime detaljer om sit eget sexliv i håb om at få den hårde rapper til at åbne op. Det lykkedes dog ikke, så i stedet var det bare Christiane, der fortalte sin mest pinlige historie.

LÆS OGSÅ: Christiane: Glad for, at jeg fik børn sent 

Episoden, som kan ses i videoen nederst i artiklen, er længe før, Christiane og L.O.C blev et par. Men allerede dengang havde de to det sjovt sammen, og måske er der endda en lille gnist at spore allerede her.

Christiane og L.O.C. blev gift den 22. december 2012, og de blev skilt i 2015, men nu er de blevet genforenet og er blevet forældre til sønnen Constantin. Se flere billeder af det skønne par øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Christiane: Derfor faldt jeg for L.O.C.

LÆS OGSÅ: WAUW: Se Christianes flotte forvandling

LÆS OGSÅ: Christiane sender sønnen i kontroversiel institution

LÆS OGSÅ: Christiane i stort interview: L.O.C. er den vildeste far

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.