I flere sæsoner fik vi også lov til at følge Victoria Matilde og sønnen Noah. (Foto: SBS)
I flere sæsoner fik vi også lov til at følge Victoria Matilde og sønnen Noah. (Foto: SBS)

Victoria ser stadig ikke Noahs far

Den unge mor Victoria blev fastholdt i sit hjem, mens Noah var blevet klippet af sin far. Siden har de to ikke set mere til ham.

Det var en tydelig berørt Victoria, der sidste tirsdag var på skærmen. Sagens kerne var klipningen af Noahs hår, som var blevet gjort af Noahs far. Han havde været på besøg hos de to sammen med sin nye kæreste, da de beslutter, at Noah skal klippes mod Victorias vilje. Mens den ene klippede den lille dreng, holdt den anden Victoria fast, så hun ikke kunne gribe ind. Noget der gør den unge mor rasende.

- Grunden til at jeg reagerer meget kraftigt på det hele, er ikke så meget klipningen. Det var mere chokket i det hele, der var meget svært at sluge. Jeg blev holdt fast mod min vilje, og min søn så det hele, fortæller den unge mor til Realityportalen og fortsætter:

- Det er forfærdeligt. Jeg tror ikke, at det kun er håret der betød så meget for mig, men også selve episoden.

LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Victoria kæmper alene

Blev straks smidt ud

Da klipningen var ovre,  og Victoria blev sluppet, var hun ikke i tvivl om, hvad hun skulle gøre, så Noahs far bliver smidt ud.

- Jeg blev rigtig rigtig rørt, og smed Noahs far og kæreste ud med det samme. Jeg har ikke snakket med nogle af dem siden, og jeg har sagt til ham, at han må gå i statsamtet, hvis han ønsker at se ham. Men som han selv siger: mit hjerte tilhører kun én, og det er min kæreste, slutter Victoria

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.