Foto: SBS
Foto: SBS

Victor: Jeg fortryder intet!

Der har været fuld knald på - i mere end én betydning - siden ’vilde Viggo’ indtog ’Big Brother’-huset.

Selv om han lige er røget ud af 'Big Brother'-huset i går. så fejler humøret intet hos Victor dagen derpå.

- Jeg havde godt set nomineringen komme. Jeg brugte meget tid sammen med Kongerne, og så kom jeg med nogle lidt spydige kommentarer i en ordentlig brandert til David og Julie, lyder det fra en afklaret Victor til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Aissatou: Jeg er vred!

Frembrusende adfærd

Trods nomineringen havde den festglade Victor ikke troet, at det var hans tur til at forlade ’Big Brother’- huset. Men seerne ville det anderledes.

- Jeg tror bare, at der er mange fyre, som 'hater' på en fyr som mig, fordi jeg er så frembrusende, siger Victor.

At den frembrusende adfærd allerede skulle sende vilde Victor hjem, ærgrer ham, for han havde tænkt sig at skrue endnu mere op for sin personlighed, hvis han havde fået lov at blive i huset.

LÆS OGSÅ: 'Big Brother'-Bianca: Jeg var ikke rå nok

Konge-sex

I denne sæson af ’Big Brother’ har deltagerne givet deres seksuelle drifter frit løb og er gået ’all in’, når lysterne meldte sig. Og vilde Viggo var bestemt ingen undtagelse. Han fik nemlig nedlagt den smukke Blondie flere gange.

- Altså, man bliver lidt fuld, og så bliver man kærlig og så bum, bum, forklarer Victor og uddyber:

- Inden jeg kom ind i ’Big Brother ’, håbede jeg på, at jeg ville have sex derinde. Jeg er ligeglad med, om der er kamera på, for jeg ville ikke kunne klare 100 dage uden sex. Jeg synes også, at ’Big Brother’ ville blive for kedeligt uden sex. Man vil vel gerne se lidt intimitet.

Selv om hverken Blondie eller Victor er i 'Big Brother'-huset, så tøver Victor heller ikke med at tage endnu en omgang med den smukke Konge.

- Jeg skriver nok en besked her en af dagene, om hun har lyst til at lege, lyder det kækt fra Victor.

LÆS OGSÅ: Konge-sex i 'Big Brother'-huset

Ingen Victor - ingen spass

Victor er overbevist om, at der samtidig med hans exit også tjekkede en del af underholdningen ud af ’Big Brother’-huset.

- Jeg tror, at der bliver lidt mindre sjov og mindre drama. Der kommer klart til at mangle nogen sjove indslag til festerne. Ham (red. Victor), der sætter gang i det hele er jo væk.

Victor fortryder absolut ikke én eneste ting, som han har sagt eller gjort i 'Big Brother' 2013', men i stedet glæder han sig til at se, hvem, der vil tage sjovheds-teten og bære faklen videre inde i huset efter hans exit.

LÆS OGSÅ: SBS: Havde håbet på flere seere til premieren

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.