Vicky afslører: Derfor meldte jeg mig til dødskamp

Vicky er tilfreds med den måde, hun røg ud af ekspeditionen på.

Det 11. afsnit af 'Robinson Ekspeditionen' blev endestationen for Vicky Due, som meldte sig selv til at flytte ud på de udstødtes ø og dermed tage i dødskamp mod Lukas og Mie.

LÆS OGSÅ: Efter Robinson: Kunne have mistet benet

- Det var den måde, jeg helst ville ryge ud af Robinson på. Jeg havde ikke fået en eneste stemme på mig i ø-rådet, og det var mig selv, der afgjorde min skæbne, og det havde jeg det så godt med. Da jeg tog dødskampen, kendte jeg til risikoen og havde det fint med, at det kunne blive mit endeligt, fortæller Vicky og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Gravide Lise Baastrup: Får kun to måneders barsel

- Jeg havde fået det lidt svært med at sove på øen, og tankerne kørte hele tiden rundt i mit hoved, så hvis jeg ikke kom tilbage, ville det være okay, selvom jeg kunne se finalen for mig og selvfølgelig mega gerne ville tilbage og kæmpe færdigt.

Det kom ikke bag på Vicky, at hun røg ud, for hun erkender, at Lukas og Mie var stærke, og det var tæt løb i dødskampen.

CHOK: ‘Paradise’-Louise tager røven på sin kæreste

God grund til at melde sig selv

Som seer kan man måske undre sig over, at Vicky er hurtig til at melde sig selv til at komme ud på de udstødtes ø, og det lader også til at komme bag på resten af Vickys gruppe. Men der var en særlig grund til, at Vicky meldte sig.

LÆS OGSÅ: Anne Plejdrup: Jeg har svigtet Teitur

- Jeg tænkte for mig selv, at jeg ikke ville give produktionen eller spillet, det de gerne vil have - nemlig en splittelse af vores gruppe og en diskussion om, hvem der skal afsted, så vil jeg hellere tage den og ikke bryde vores bånd og aftaler. Jeg ønskede ikke, at vi skulle til at spille hinanden ud eller tale dårligt om hinanden, fastslår Vicky og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Amalie afslører ny hverdag: Dét ser jeg frem til

- Samtidig syntes jeg, at drengene havde fortjent at stå i den finale sammen, og derfor tog jeg en for holdet, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg ville gerne holde vores aftaler og være loyal overfor de mennesker, jeg havde givet mit ord, og derfor tog jeg den uden yderligere diskussion.