Verdensstjerne afslører: Dansk 'X Factor' ændrede mit liv

'X Factor' ændrer ikke kun livet for ukendte, spirrende sangtalenter. Årets show har nemlig ændret livet for en verdenskendt sangstjerne.

I år nåede det danske 'X Factor' ud over landets grænser og hele vejen til Australien, da den verdenskendte sanger Dean Lewis delte en video af 21-årige Tobias Floor Dahlfelts audition.

I videoen sang Tobias Lewis' sang 'Half A Man', som på en weekend gik fra at være stort set ukendt til at være på nummer ét på den danske Spotify-hitliste.

LÆS OGSÅ: Lasse Skriver tilbage i 'X Factor': Jeg er ovenud lykkelig

Selvom Tobias aldrig nåede til 'X Factor' liveshows, så gæstede både han og selveste Dean Lewis gårsdagens finale, hvor de sammen sang 'Half A Man'. Efterfølgende sang de Lewis' hit 'Be Alright' med en række tidligere deltagere fra programmet.

HER&NU talte med Lewis inden showet, og her kunne verdensstjernen afsløre, at den danske opmærksomhed har ændret hans liv.

LÆS OGSÅ: WHAT: 'X Factor' fyldt med internationale stjerner og store danske navne

- Jeg føler, at jeg er blevet adopteret af Danmark. Jeg udgav min sang for 2,5 år siden, og det rykkede aldrig rigtig ved noget. Og lige pludselig begyndte jeg at få beskeder om, at den var på de danske hitlister, og det viste sig, at Tobias sang den. Det har ændret tingene for mig. Det er virkelig fedt, fortalte han og fortsatte:

- Det betød rigtig meget, for i og med at jeg har været væk i to år på grund af corona, så har jeg ikke kunne turnere eller gøre særlig meget ud over at skrive sange. Så jeg tænkte, hvordan jeg så skulle reintroducere mig selv, for jeg føler, at jeg har været væk så længe. Hvordan skal folk huske mig? Så skete alt det her, og det har åbnet en dør til at komme ud med min nye sang. Det har givet mig en ny chance i Danmark. Det er så fedt.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører: Klar til at slutte

Og selvom Danmark er et lille land i en stor verden, så har det alligevel en stor betydning for Lewis, hvad danskerne synes.

- Folk her er så fantastiske og har virkelig taget mig til sig. Selv da 'Be Alright' blev populær for tre år siden, så har jeg aldrig fået så mange beskeder som fra danskerne. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, fortalte verdensstjernen.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Reality-fyr har skjult karriere

For et par måneder siden ringede Tobias og Lewis sammen, og nu har de så fået muligheden for endelig at møde hinanden.

- Vi har hængt ud sammen. Han er en fantastisk fyr, fortalte Lewis.

LÆS OGSÅ: CHOK! Kendis svigtet: Jeg visner af skuffelse

Dean Lewis er i Danmark i fem dage, og han kommer tilbage til september, hvor han spiller to koncerter i København.

- Det føles så godt at være i gang igen og lave ting. Det her er en stor mulighed for mig. Jeg er rigtig glad for at være her.

LÆS OGSÅ: WOW: Reality-fyr i vild forvandling