Mark Bøgelund (Foto: Lykke Buhl).
Mark Bøgelund (Foto: Lykke Buhl).

Velkendt realityfyr indtager ’Ex on the Beach’

Vi kender ham efterhånden fra en lang række realityprogrammer lige fra ’Robinson’ til ’Big Brother’. Senest havde vi den korte fornøjelse af ham i sæson to af ’Ex on the Beach’.

Det er selvfølgelig ingen ringere end Mark Bøgelund, der vender tilbage i tredje sæson af det populære Kanal 4-program. Det huer bestemt realityhunken selv.

- Det er det fedeste at få en chance til! Det var ærgerligt at ryge ud som den første så hurtigt sidste år, så jeg er totalt glad for, at jeg har fået muligheden en gang til, nu skal den bare have en over nakken, lyder det fra Mark.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk med i ‘Landmand’-program

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Mark springer ud som esportsstjerne sammen med 'Ex'-Jeppe

LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn

Mark er dog ikke at finde i startcastet til programmet, men en af hans ekser tjekker end i villaen, og det bliver Marks stikord til et comeback. For da Mark blev spurgt, om han kunne tænke sig at komme ind og starte et trekantsdrama, sagde han ja med det samme.

Mark fik endda lov til at slippe for det kolde vand og gør i stedet sin entre i ’Ex on the Beach’-villaen på en meget anderledes måde, som ikke er set før i programmets historie. Realityhunken selv synes dog, at entreen er helt perfekt.

Dermed vender Mark altså tilbage i ’Ex on the Beach’, og forhåbentligt får han lov til at holde lidt længere i villaen, end han gjorde i anden sæson.

Man kan se den nye sæson af 'Ex on the Beach' fra søndag d. 1. september kl. 22.00 på Kanal 4 og DPlay.

LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia: Sådan påvirker sygdommen min krop

LÆS OGSÅ: Nicolaj om ’Landmand’: Min far får mere opmærksomhed end mig