(Foto: Privat)
(Foto: Privat)

Vejrværtens vilde forvandling: Jeg har tabt mig 24 kg

Vejrværten følte sig ikke længere tilpas i sin krop. Nu har hun tabt hele 24 kg.

Med en kostomlægning, der hverken udelukkede chips eller sodavand, er det lykkedes Louise Gade Sig, 37, at slippe af med alle de ekstra kilo fra hendes graviditet.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor vejrvært Ellen Nybo fortæller om sin ferie...

Inden fødslen af sit tredje barn, datteren Karla Noelle, i sommeren 2020 havde hun ramt godt 90 kilo.

– Da min datter var født, røg kiloene slet ikke af, som de gjorde ved mine første børn. Vægt og tøjstørrelse har egentlig aldrig fyldt noget for mig – så længe jeg følte mig godt tilpas i min krop, var det fjong. Men det gjorde jeg efterhånden ikke, fortæller Louise Gade Sig, som følte sig dvask og hurtigt blev forpustet, på Instagram.

LÆS OGSÅ: Maschas ‘familymoon’: Fede feriebilleder

På det sociale medie har hun fået en række seerhenvendelser med spørgsmål til den store forvandling, da hun vendte tilbage til DR Vejret efter sin barselsorlov.

Artiklen fortsætter under billedet...

Louise startede sit vægttab med en basisplan fra en kostvejleder, men at tælle kalorier fungerede ikke for hende. I stedet lavede hun sig egen plan sammen med varieret kost, hyppige måltider og light-produkter.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Det skete der med Mariam efter styrt i ‘Robinson’

– Et par dråber sødemiddel i min havregrød i stedet for sukker. Easis-chips når jeg var snacksulten. Lækkertørsten blev slukket med en Pepsi Max eller Squash light, og så har jeg spist den lækre kaloriefattige Hindbærstang fra Hjem-IS, som var jeg på dødsgangen.

Resultatet efter tre-fire måneder var et vægttab på 24 kilo, og det nyder hele familien godt af.

Ud over Karla Noelle på to år har Louise og hendes kæreste, Morten, døtrene Leonora og Madelin på syv og fem år.

LÆS OGSÅ: Sportsvært sprang ud som model

– Jeg har bestemt fået mere overskud og lige nu er vi på efterårsferie i Sønderborg og hygger os. Jeg kan sagtens spise en burger, som vi lige har gjort, men så kan det være, jeg vil tage et sundere måltid senere, så der kommer en balance i det, fortæller Louise Gade Sig til HER&NU.