Vanvittigt efterår: Jeg er helt udbrændt

'Vild med dans'-stjernen har haft et presset efterår.

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kræver utrolig meget tid i træningslokalet, når man er med i ‘Vild med dans’. Det ikke noget problem for mange af de professionelle dansere, der har dansen som fuldtidsjob. Men for Asta Björk er det ekstra hårdt.

LÆS OGSÅ: Anders Hemmingsen er forsvundet

Samtidig med at hun har deltaget i underholdningsprogrammet, har hun nemlig forsøgt at gennemføre andet semester af medicinstudiet på Københavns Universitet.

Og hvordan er det så gået for den unge danser? Det bliver afgjort om et par uger, når hun modtager svaret på sin tredje eksamen på studiet.

- Den her eksamen har virkelig været en ting, som jeg har frygtet i lang tid nu, da jeg slet ikke har fulgt ordentligt med i løbet af semesteret på grund af 'Vild med dans', fortæller Asta, som dog mener, at det hun præsterede bedre end forventet.

LÆS OGSÅ: Pitzner flytter efter et år: Nu er det slut

Stolt og overvældet

Hvis man glemmer alt om karakter og resultat, er Asta generelt stolt af sig selv for at have gennemført sit travleste efterår nogensinde.

- Det har virkelig været givende, og i dag er jeg bare overvældet og stolt over, at jeg rent faktisk gjorde det, uanset hvad resultatet bliver, lyder det.

LÆS OGSÅ: Bieber taler ud om graviditet

Dog kan hun ikke komme udenom, at det har krævet meget af hende.

- Jeg kan virkelig mærke, at jeg er totalt udbrændt på det her tidspunkt, så nu skal jeg bare tage det stille og roligt og nyde julen, lyder det fra danseren, som ikke har haft en eneste fridag siden august.