Vandt 250.000: Så lidt får Zilas udbetalt

Zilas regnede selv med at få 100.000 kroner ud af de 250.000 kroner, men beløbet er langt mindre.

Zilas Gregersen vandt 'Paradise' sammen med Louise Hjort. De delte pengene og fik 250.000 kroner hver. I første omgang fortalte Zilas til Realityportalen, at han ville få omkring 100.000 kroner af præmien, da han skal beskattes af pengene plus betale penge tilbage til SU,  da pengene tæller som indkomst.

LÆS OGSÅ: WOW: ‘Paradise’-hunk i vild forvandling

Men nu har Zilas gjort regnestykket op, og det viser sig, han faktisk får langt mindre.

- Der er et par stykker af jer, der har spurgt ind til, om det virkelig kunne passe, jeg fik så lidt i forhold til den artikel, der var, hvor jeg fortalte, jeg ikke fik hele gevinsten, indleder Zilas en story på Instagram og tilføjer:

- Jeg har kigget på det, og det ser ud til, jeg reelt kun får cirka 65.000 kroner ud af de 250.000 kroner, jeg vandt. Jeg skal både betale helt almindelig indkomstskat, og det viser sig, jeg skal betale alt den SU, jeg har fået i år tilbage, og jeg kan ikke få SU resten af året, fortæller Zilas.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-babe deler trist nyhed

Zilas er dog stadig glad for sejren, selvom beløbet er en skuffelse.

- Selvfølgelig er 65.000 også en slags penge, men når jeg havde forventet at få 100.000-150.000, er det pisse ærgerligt. Men sådan er det, jeg vandt stadig, slutter Zilas.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Min søn er allerede millionær