Valdemar drømmer om filmkarriere med kendt skuespiller

Selvom Valdemar Montana fra 'Drengene på kanten' gerne vil drosle ned for tv-karrieren, så håber han stadig at kunne indspille en film med sit store idol en dag.

Selvom Valdemar Montana fra ’Drengene på kanten’ lige nu er aktuel i ’Stjerne Boksning’, som Geggo og Cengiz afholder den 7. september, så ønsker den livlige lollik at skrue ned for sin tv-karriere. Det skal i hvert fald foregå på hans præmisser, hvis han fremover skal medvirke i noget, understreger han.

Som man kan se på billedet over artiklen, er Valdemar maskeret til sit ’Stjerne Boksning’-photoshoot, fordi han selv ønsker at styre sin beklædning på tv – og når der ikke er penge involveret, så er det helt op til ham selv, hvordan han ser ud.

Sådan lød den kontante udmelding fra Valdemar, da Realityportalen mødte ham efter en træning til ’Stjerne Boksning’.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Drengene på kanten’-Valdemars datter er blevet døbt

Netop økonomien lader også til at være en vigtig faktor for ham, når det kommer til fremtidige tv-projekter.

- Når jeg er færdig med det her (’Stjerne Boksning’, red.) og får flere tilbud, hvor jeg tænker, at det er fedt nok, så skal pengene stemme overens. Altså, der skal være nogle penge, og hvis pengene ikke er der, så ser man mig ikke, slår han fast.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Derfor laver vi ‘Stjerne Boksning’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nadia Shila fra 'De Unge Mødre' fortæller, at hun har drømt om at blive skuespiller, siden hun var barn.

LÆS OGSÅ: JUHU! ‘Drengene på kanten’ vender tilbage til skærmen

- Men det sidste, jeg vil prøve at gå efter, er at komme med i en film med Roland Møller, fordi jeg er kæmpe fan af ham, og jeg synes, han er den sejeste danske skuespiller med den fedeste baggrund, og han kommer op på den fedeste måde. Så efter det her ved jeg ikke, hvad der sker, med mindre der er penge i det. Ellers prøver jeg at tage chancen ved at komme ind i noget film-værk med Roland Møller for eksempel, for han er mit største idol. Hvis det ikke sker, skal jeg bare arbejde og hygge mig, tilføjer han.

LÆS OGSÅ: Nyt tv-program: Dennis og Valdemar vender tilbage til skærmen

Valdemar blev for alvor et kendt ansigt, da medvirkede i DR-programmet ’Drengene på kanten’ i 2016. Året efter udkom endnu en sæson, og i forbindelse med kommunal- og regionsvalget i 2017 blev der også lavet et særligt valg-spinoff med blandt andre Valdemar i værtsrollen.

Se hele interviewet med Valdemar nedenfor, hvor han fortæller om sit vilde vægttab til 'Stjerne Boksning'.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sådan har vi udvalgt stjernebokserne