UUH! Remee afslører store planer for det nye hus

Som sædvanlig har Remee lagt store planer for fremtiden.

Remee og Mathilde kan ikke få opfyldt begges behov i en enkelt bolig, og de har derfor besluttet sig for at købe to hjem. En lejlighed i København K med udkig over Konge Have, som er Mathildes store drøm, og en villa i Nordsjælland, som Remee ser stort potentiale i.

Remee har nemlig store ambitioner for fremtiden, og som sædvanlig kan han ikke lade være med at se forretningsmuligheder i alting. Det nye hus er ingen undtagelse.

- Vi skal lave et boutique hotel, som vi kan leje noget af tiden. Så kan vi bruge det som sommerhus, og så kan det blive lejet ud som "high end" airbnb, fortæller han i det seneste afsnit af 'Mathilde & Remee'.

- Der bliver recording-muligheder, der bliver muligheder for at lave writing camps, der bliver studie, og der bliver alt muligt sjovt, som ikke kan være i en lejlighed inde i byen, fortsætter Remee, mens julelysene stråler ud af hans øjne.

LÆS OGSÅ: UUH! Stine klar til 'Bachelorette'

Mathilde, derimod, er ikke tryg ved at bo i hus i Nordsjælland længere. Hun værdsætter privatlivet og trygheden i at bo i en lejlighed, hvor gud og hvermand ikke kan køre forbi og se ind ad vinduerne udefra.

Parret har derfor fundet denne løsning, hvor begges behov kan imødekommes, og Remee er ganske tilfreds med de muligheder, det har åbnet for ham i huset.

- Kombinationen af de ting er noget, jeg ikke engang havde turde drømme om, siger han.

LÆS OGSÅ: Bendtner raser: Philine fester med Justin Bieber

Se klippet herunder, hvor Remee fortæller om planerne for det nye hus, eller se det fulde afsnit af 'Remee & Mathilde' på discovery+.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-favorit springer ud i nyt projekt: Jeg vil hjælpe andre

LÆS OGSÅ: Silas Holst træffer hård beslutning: Lejligheden sat til salg