UUH: Flirt i luften mellem endnu et ‘Paradise’-par

Parret er i skrivende stund på ferie i Kroation.

Rygterne har svirret i et godt stykke tid, men nu er der næsten ingen tvivl tilbage: Jasmin Victoria, der blev kendt efter årets 'Paradise Hotel', har fundet sammen med sangeren Kevin Andreasen, også kendt som 'Bro'.

Rygterne tog fart, da de begge delte stories fra Spanien, hvor de var på ferie sammen med en gruppe venner, og det samme har gentaget sig denne gang. Dog befinder de sig i skrivende stund i Kroation, hvor de er på ferie med hele Kevins familie, inklusiv lillebror Nicklas og hans kæreste Ida-Marie, der også fandt hinanden i kølvandet på årets 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: Bro afslører: Sådan har jeg det med 'Paradise'

Artiklen fortsætter under billedet...

Jasmin Victoria. (Foto: Janus Nielsen.)
Jasmin Victoria. (Foto: Janus Nielsen.)

LÆS OGSÅ: Bendtner åbner op om brud: Situationen er svær

Forleden skrev Bro om ferien på sin story, og her kunne man blandt andet læse 'i morgen kommer min stjerne'. Den opmærksomme følger vil selvfølgelig vide, at han hentydede til Jasmin, der netop ankom dagen efter.

I en anden story deler han en video af ham selv og Jasmin og kalder hende en lille sommerfugl. Noget kunne dog tyde på, at 'Paradise'-skønheden er lidt genert omkring det hele, eftersom hun ikke officielt har bekræftet hverken det ene eller andet, og der er stilhed på hendes Instagram i disse dage.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kevin Andreasen aka Bro (Foto: Janus Nielsen)
Kevin Andreasen aka Bro (Foto: Janus Nielsen)

Der er dog ikke meget tvivl tilbage hos os: Og selvom 'Bro' aldrig selv har været 'rigtig' deltager på 'Paradise', men til gengæld har stået for to sæsoners titelsang, så kan vi vist alligevel godt slå fast, at endnu et 'Paradise'-par nu er etableret.

LÆS OGSÅ: 'Love Island'-Ida åbner op om børn: Jeg skal bære dem