UPS: Thomas Blachman taler over sig

Thomas Blachman er normalt meget kontrolleret i forhold til, hvad han får sagt, men det hænder, han kommer til at sige noget, han fortryder.

Når 'X Factor' sæson 16 løber over skærmen i starten af 2023 bliver det med Sofie Linde i spidsen som vært, mens den nye dommertrio vil bestå af veteran Thomas Blachman, sidste års debutant Kwamie Liv og den helt nye dommer Simon Kvamm.

DJ Martin Jensen er skiftet ud, og det til stor glæde for Thomas Blachman, der er meget tilfreds med byttet.

- Simon er det bedste, der er sket for programmet, siden jeg selv ankom for 15 år siden, det er han bare. Han er springfuld af liv og passion, han er stilistisk og sindssygt humoristisk og elsker musikformidling. Kæmpe sejr for mit program, fortæller Thomas Blachman til HER&NU og Realityportalen til dagens pressemøde.

LÆS OGSÅ: Første gang siden 'X Factor': Sammen igen

Ifølge Blachman er Martin Jensen en sød og dejlig dreng, men der var brug for fornyelse.

- Det blev lidt flosset, fordi hans interesser måske var noget andet. Han var for ung til at se ansvaret i det at kommunikere på et mere uddannelsesniveau til seerne. Men jeg elsker Martin, vi ses privat, fortæller Blachman og kommer til at tale over sig.

LÆS OGSÅ: WOW: Kæmpe profil vraget i 'Vild med dans'

I ses privat?

- Hvad fanden rager det dig. Det hedder privat og hører til privatlivet. Det er privat, fordi det er privat. Jeg kom til at fortale mig, fortæller Blachman, der også ønsker at holde det privat, hvorvidt han stadig ses med sidste års vinder Mads Moldt.

LÆS OGSÅ: Tv-vært i babylykke: Alt giver mere mening

Så du kommer ikke til at savne Martin ved din side?

- Jeg skal nok få set Martin rigeligt, slutter Blachman.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så forelsket er Robert Hansen