UPS! 'Stjerne Boksning'-kamp afsløret før tid

'Robinson'-Baris fortæller, at han skal kæmpe mod musikmanageren Sami i næste omgang af 'Stjerne Boksning'. Geggo og Cengiz har dog stadig til gode at offentliggøre kampen.

Der er mange ting, der endnu ligger hen i det uvisse, når det kommer til anden sæson af Geggo og Cengiz' stort anlagte boksekonkurrence 'Stjerne Boksning'.

Afholdesesstedet og deltagerne - som kommer til at være en blanding af realitystjerner og andre personligheder - holdes stadig hemmelige, og så er datoen for eventet endnu ikke fastlagt, selvom der har været tale om februar måned næste år.

LÆS OGSÅ: Didde forklarer uvenskabet med Linse

Baris vs. Sami

Men en af de mulige deltagere til den kommende omgang 'Stjerne Boksning', som Geggo tidligere har bekræftet var i spil som bokser, er 25-årige Baris Balo Bicen, som vi kender fra 'Robinson Ekspeditionen'.

Baris til finalefesten på 'Robinson Ekspeditionen' (Foto: Janus Nielsen)
Baris til finalefesten på 'Robinson Ekspeditionen' (Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: Her er sidste års ‘Stjerne Boksning’-vindere

Selvom det ikke er bekræftet endeligt endnu af Geggo og Cengiz, så føler Baris sig ganske overbevidst om, at han er sikret en kamp, og ikke mindst at den skal være mod musikmanageren Sami.

- Ja, det er rigtigt, jeg skal møde Sami i 'Stjerne Boksning', afslører Baris til Realityportalen, før han tilføjer:

- Hvis alt går efter planen! Men jeg er ret sikker, jeg venter bare på den endelige bekræftelse. Jeg ser ikke, hvorfor de skulle give afkald på så fed en kamp! Jeg regner stærkt med, at jeg skal være med uanset - lige nu er det kun Sami, der har sagt ja til en kamp mod mig. Jeg regner med, at flere kampe bliver offentliggjort løbende, men det er Geggo og Cengiz' kald.

Herunder kan du se Sami, som Baris formentligt skal bokse mod

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’ afslører endnu en nydanser

Gadedreng uden lige

I den kommende sæson af 'Stjerne Boksning' er det blevet gjort klart, at der kommer til at være mindre fokus på realitystjerner for i stedet at gøre plads til flere personligheder fra andre verdener. Og herunder hører musikmanageren Sami altså, som Baris har kendt hele livet.

- Sami er en gadedreng uden lige, kendt fra gade- og rappermiljøet, han har selv gået til boksning og er kendt for, at han kan slå en elefant bevidstløs. Han siger aldrig nej til en slåskamp, og han var også den eneste, der sagde ja til en kamp mod mig, derfor er ham og jeg blevet taget i betragtning, intet er bekræftet endnu, men hvis alt går, som det skal, bliver det mig mod Sami, og jeg kan love jer for, at det bliver aftenens kamp, forklarer Baris, der bestemt ikke er nervøs for at skulle tæske en gammel ven.

- Jeg kender Sami personligt og har kendt ham hele livet, men vi har aftalt, at når ringklokken lyder, så glemmer vi alt om vores historie og kæmper til blodet drypper, så kan vi give hinanden hånden efter kampen velvidende om, at vi leverede aftenens vildeste kamp, lyder det fra Baris.

LÆS OGSÅ: Linse om langvarig familiestrid: Der er fred nu

Første kamp

Geggo og Cengiz har ikke været ude og bekræfte kampen mellem Baris og Sami i den kommende udgave af 'Stjerne Boksning'.

Indtil videre har de kun offentliggjort én kamp, nemlig den der skal stå imellem Türker Alici, som vi kender fra 'Paradise Hotel' og 'Robinson Ekspeditionen', og Ahmarni, som er satirisk vlogger.

Türker og Ahmarni er bekræftet til at skulle kæmpe mod hinanden i 'Stjerne Boksning'

LÆS OGSÅ: Ung mors mareridt: Sten sad fast i hovedet på 1-årig

Resten af de i alt 16 deltagere, der skal i bokseringen i kampen om de 10.000 kroner, må vi endnu vente på at få afsløret og bekræftet.

Dog har der været rygter om, at de to 'Paradise Hotel 2020'-bros Casper Balo og Daniel Rosendal skulle stille op.

Casper og Daniel er mulige deltagere i 'Stjerne Boksning'

Paradisoerne Casper og Daniel tager gerne favntag på hinanden. Daniel, der gerne kalder sig selv for 'Lone wolf', er dog muligvis for erfaren en bokser til at stille op - mange husker nok også Daniel for at bokse mod skyggerne gennem sin deltagelse i 'Paradise' (Foto: Anthon Unger)
Paradisoerne Casper og Daniel tager gerne favntag på hinanden. Daniel, der gerne kalder sig selv for "Lone wolf", er dog muligvis for erfaren en bokser til at stille op - mange husker nok også Daniel for at bokse mod skyggerne gennem sin deltagelse i 'Paradise' (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: UH! Geggo løfter sløret for ‘Stjerne Boksning 2020’

LÆS OGSÅ: Linse og Alba udgiver børnesang