UPS: Paradiso bestikker kæresten efter at have været sammen med en anden

Paradisoerne Casper og Emilie er blevet kærester efter den 16. sæson af ’Paradise Hotel’. På hotellet er Emilie dog ikke den eneste, Casper hygger med.

Siden optagelserne til den 16. sæson af ’Paradise Hotel’ sluttede i foråret, har de nye paradisoer gået og ventet spændt på premieredatoen. Ventetiden er for længst ovre – den 1. januar blev ’Paradise Hotel’ 2020 omsider sendt, men på et halvt år kan der nå at ske en masse, og i realityland er det ingen undtagelse.

Til forpremieren på den nye sæson fulgtes 22-årige Casper og 20-årige Emilie på den røde løber i Cirkusbygningen, hvor de stolt fortalte, at de to nu var blevet et par.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se de nye paradisoer her

Hvornår de to paradisoer præcist fandt sammen, er endnu uvist. Én ting er dog sikkert – Emilie checker ind på det luksuriøse hotel i Mexico lidt senere end Casper, og i sæsonens første afsnit bliver der teaset for, at den friske 'Paradise'-hunk er meget tæt med en mørkhåret pige. Overfor Realityportalen bekræfter han, at der er tale om en anden pige end blonde Emilie.

- Der sker måske lidt med en anden pige, som ikke er min nuværende kæreste, fortalte han efter visningen af sæsonens første afsnit.

Da gårsdagens afsnit blev sendt, blev det klart, at den anden pige er Anna, der også er en del af startcastet. Hun og Casper får øjnene op for hinanden tidligt i sæsonen, og ender med at have sex i loungen.

LÆS OGSÅ: Paradiso raser over utroskabsrygter

Casper havde dog allerede taget snakken med Emilie og udtænkt en særlig strategi til scenen med Anna.

- Vi har snakket om, at vi skal tackle det i stedet for at blive pigesure, sagde Casper og fortsatte:

- Min taktik er at være ekstra sød mod hende og købe det, hun har mest behov for.

- Måske lidt blomster og chokolade?

- Hun får alt det, hun får behov for, lovede paradisoen.

LÆS OGSÅ: WOW: Ny ‘Paradise’-babe har været sammen med tre tidligere paradisoer

Herunder kan du se det søde par sammen på den røde løber til forpremieren på den nye sæson af ’Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vært søger hjælp: Jeg har et problem