UPS! Camilla afslører pinlig historie fra forholdet med Daniel

Det er Camillas skyld, at hun og Daniel igen har kontakt. Det var dog ikke helt med vilje.

Efter bruddet, der fandt sted i begyndelsen af juni, talte Daniel Rosendahl og Camilla Thoby ikke sammen. I hvert fald ikke på en god måde, for de havde kun nogle lettere spydige bemærkninger at sige til hinanden. Men for nylig begyndte de at tale sammen igen.

At de igen er på talefod skyldes et lidt uheldigt og småpinligt træk fra Camillas side. Det skete, da hun var på arbejde i det fitnesscenter, som har det til fælles med det fitnesscenter, som Daniel arbejder i, at det er i den samme kæde.

LÆS OGSÅ: Reality-babe: Efter ‘Paradise Hotel’ gik det for alvor galt

- Ja, vi var måske lidt uvenner på et tidspunkt. Så da jeg var på arbejde, kom jeg til at slå ham op for at tjekke, hvornår han sidst havde trænet. Og så dum som jeg var, så kom jeg til at tjekke ham ind i mit fitnesscenter. Så da han selv gik ind og kiggede, så kunne han se, at han var tjekket ind i Fitness World i Værløse, fortæller Camilla.

Derfor følte hun, at hun var nødt til at ringe og fortælle ham, hvad der var sket, og at hun var kommet til at holde lidt øje med ham.

LÆS OGSÅ: WOW! ‘Vild med dans’-vært og kæresten køber villa til 31,5 millioner

- Det var rigtig skrækkeligt og pinligt, siger Camilla.

Men heldigvis for hende, så indrømmede Daniel, at han også havde tjekket op på hendes træningsstatus, og hændelsen førte jo noget godt med sig.

Derfor gik det ikke

Forholdet mellem de to reality-stjerner nåede kun at vare lidt over to måneder. Da de boede i henholdsvis Værløse og Horsens, var afstanden hele tiden en udfordring, men det var dog ikke den, der blev grunden til bruddet.

LÆS OGSÅ: Janni overrasket i Frankrig: Barnebarn født før termin

- Til at begynde med var det en fælles beslutning. Så snakkede vi efterfølgende sammen og blev enige om at se, om vi kunne få det til at fungere igen. Men jeg tror, vi har meget forskellige opfattelser af, hvad man kan og ikke kan tillade sig at gøre, når man er i et forhold, siger en afklaret Camilla og fortsæter:

- Der var nogle ting, hvor jeg havde sagt, at det synes jeg ikke, man gør, når man er i et forhold - i hvert fald ikke, hvis man er i et forhold med mig.

LÆS OGSÅ: Amalie flyver til Spanien: Chokeret over lufthavnsforhold

'Ex on the Beach'-babens erfaringer fra tidligere forhold har medvirket til, at hun var og er helt klar over, hvad hun kan acceptere. Og hvis det ikke kan blive 100 procent sådan, så vil hun hellere stoppe med at ses, end hun vil nøjes.

Camilla vil ikke gå i detaljer med, hvad det helt præcist var, som hende og Daniel var uenige om. I dag er de venner, og de taler af og til sammen.

I videoen fortæller Camilla om sin pinlige oplevelse i Fitness World.