Unikt indblik: Her opholder deltagerne sig efter ‘Robinson’

Deltagerne viser unikke optagelser fra deres "vente hotel".

Vi er mere end halvvejs i årets 'Robinson Ekspedition', og mere end ti deltagere har prøvet at forlade den eksotiske ø, men hvad sker der egentlig, når man forlader ekspeditionen? Det har flere af deltagerne givet et unikt indblik i og delt optagelser filmet med deres private mobiltelefoner.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Ralf fortæller om 'Robinson'

Når deltagerne ryger ud af ekspeditionen, bliver de kørt over på et hotel, hvor de får mulighed for mad. Produktionen samler et hold deltagere, som følges hjem til Danmark sammen. Det seneste hold, der er sendt ud af ekspeditionen, og som har opholdt sig på hotel sammen er Ida, Peter, Svensson og Anders.

- Vi har nydt det mere eller mindre, der er jo pool og sådan, men vi må ikke flytte op herfra - eller jo det må vi godt, vi må gå ind på vores værelse, og det er det. Måske ligner det et ferieparadis for mange, men vi vil egentlig bare gerne hjem , afslører Anders i en video, hvor han viser området, de bor på.

LÆS OGSÅ: Peter afslører: Min far lå for døden under 'Robinson'

Artiklen fortsætter under videoen af det hotel, hvor deltagerne bor efter 'Robinson'. 

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Anders Cortsen (@anderslcortsen)

LÆS OGSÅ: Linse Kessler skal giftes

Ifølge Anders er det dejligt at få et gensyn med de andre deltagere på "ventehotellet", da de får et andet forhold efter ekspeditionen.

- Pludselig møder man nogen af dem, man måske har været imod eller ikke har spillet sammen med, men når kameraerne slukkes, og virkeligheden synker ind igen, så er det fedt at møde folk uden bagtanker, taktik og drama, skriver Anders i opslaget.

LÆS OGSÅ: Michael Olesen om næste barn: Efter ni år skal vi nyde det her maks

Peter har også lagt en unik video op fra hotellet, hvor deltagerne venter på at komme hjem. Her er det Svensson, Ida og Peter, der ihærdigt forsøger at bestille noget mad ud af huset, da hotellet ikke kan levere mad til dem.

- Vi er desperate, vi har været i kalorieunderskud, og det fantastiske sted, vi er på lige nu, der kan vi ikke få noget mad, så nu er Svensson ved at bestille burger og pomfritter, fortæller Peter i en video på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: WHAT! Svensson indlagt efter ‘Robinson’-exit