Unge mødre i chok over Hannah Melissa-anklage

Flere af deltagerne i 'De unge mødre' er i chok over sagen, der foreløbig har fået Hannah Melissa og René varetægtsfængslet i tre uger.

'De unge mødre'-deltageren Hannah Melissa og hendes forlovede René Bæk blev i weekenden varetægtsfængslet for et overfald på René ekskæreste. Anklagen kom som et chok for flere af deltagerne i Kanal 4-programmet.

På de sociale medier har debatten kørt hele weekenden, og her skulle man tro, at Hannah Melissa allerede var blevet kendt skyldig, og de voldsomme reaktioner har fået flere af 'De unge mødre'-kollegaerne til at tage bladet fra munden. Men man skal nemlig huske på, at man er uskyldig, indtil det modsatte er bevist. Det mener den unge mor Nadia-Shila Pedersen, der selv har stået i en lignende situation.

- Jeg har meget svært ved, at tro at hun kunne finde på sådan noget. Jeg har jo selv været udstillet i medierne - for noget jeg ikke har gjort - så det berører mig ekstra meget, når andre oplever det samme. Ingen ved, hvad der er sket og ikke sket, men jeg tror helt ærligt, at man er uskyldig, indtil det modsatte er bevist, siger 'De unge mødre'-deltageren til Realityportalen.dk.

- Jeg synes, at folks reaktioner er helt hen i vejret, og jeg forstår på ingen måder, at voksne mennesker kan svine en anden til på den måde. Der er gået vild heksejagt i den, og det gør faktisk rigtigt ondt at se - især da Hannah Melissa ikke kan forsvare sig for alle de spydigheder!

LÆS OGSÅ: Gravide Hannah Melissa og René fængslet for groft overfald

Tager afstand fra vold

Hannah Melissa og Amanda Sisse var i forrige uge sammen til premieren på 'Hairspray' i Tivoli. (Foto: Bo Nymann)
Hannah Melissa og Amanda Sisse var i forrige uge sammen til premieren på 'Hairspray' i Tivoli. (Foto: Bo Nymann)

Også 'De unge mødre'-deltageren Amanda Sisse, der i forrige uge var sammen med Hannah Melissa til forpremieren på 'Hairspray', er i chok over anklagen. Men hun slår også fast, at man er uskyldig, indtil det modsatte er bevist.

- Jeg vil starte med at sige, at jeg jo ikke aner, hvad der er sket. Jeg har hverken snakket med Hannah eller andre, så jeg er ikke meget for at udtale mig om sagen. Men jeg må sige, at jeg er rystet over hele situationen, fortæller Amanda Sisse til Realityportalen.dk.

- Hvis det er sandt, og de virkelig har gjort, hvad de er anklaget for, så tager jeg stor afstand fra episoden - og vold generelt. Jeg kan på ingen måde acceptere vold, og hvis jeg havde haft en anelse om, at dette skulle ske, så havde jeg selv ringet til politiet. Jeg er helt rystet.

LÆS OGSÅ: CHOK: Gravide Hannah Melissa er single

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa: Løgne og analsex var årsag til brud

Tænker på børnene

'De unge mødre'-deltagere Katherina Pedersen fortæller på sin blog, at hun også er chokeret over nyheden. Hendes tanker går især til børnene

- Jeg har lige set nyheden på Realityportalen, og jeg har svært ved at tro på, at det er sandt. Hannah er jo gravid og har tidligere været i kommunens søgelys, så jeg er helt uforstående over for, at hun gambler med livet på den måde, skriver hun.

- Jeg er ked af det på børnenes vegne i det her! Mine tanker går til børnene og hende der blev overfaldet. Hvor må det have været grusomt.

Også Nadia-Shila Pedersen har tankerne på børnene, og hun håber ikke, at det kommer til at gå ud over dem.

- Hvis hun ikke har gjort det, håber jeg ikke, at det går ud over hendes skønne unger - uanset hvad kan jeg slet ikke forstå, at folk ønsker dem tvangsanbragt. Uha, jeg får sgu helt ondt i maven af at tænke på det, siger hun til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa: Er jeg dobbeltmoralsk?

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.