Ung mors nyfødte datter under kniven

Efter en veloverstået operation kan den unge mor ånde lettet op.

I begyndelsen af marts måned blev Victoria Damkjær fra 'De unge mødre' mor for anden gang, da datteren Hollie kom til verden. Den første tid har dog ikke været en dans på roser for familien, selvom de alle er meget forelskede i Hollie. Den lille pige har nemlig været slemt plaget af opkast og gylp, og nu har Victoria endelig fået svar på, hvad årsagen er.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Amalie giver en overraskende status på sit forhold til Mikkel.

- Det viste sig desværre, at Hollie har mavemundsforsnævring. Vi blev indlagt med hende i fredags, og i går blev hun så opereret for dette. Hun er så sej en lille mus, og vi er i dag hjemvendt med en dejlig glad og frisk baby, skriver Victoria på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Gravid Fie afslører: Jeg stod i mit værste mareridt

Mavemundsforsnævring er en sjælden medfødt forsnævring i den nederste del af mavesækken, som skyldes en overudviklet lukkemuskel. Lidelsen viser sig i form af tiltagende opkastninger hos nyfødte babyer, og det tager til omkring 4 ugers alderen, som Hollie altså ramte i sidste uge. Behandlingen er oftest operation som i Hollies tilfælde.

Nu kan familien dog ånde lettet op og komme tilbage til at nyde livet med en lille ny. Det er ti år siden, Victoria deltog i tv-programmet 'De unge mødre' som enlig mor til sønnen Noah, og siden har hun fundet kærligheden i Sebastian, som er far til Hollie.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

Se billeder af Hollie og Noah herunder:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Victoria Damkjær (@victoriadamkjer)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Victoria Damkjær (@victoriadamkjer)