Ung mor venter barn nummer tre

Der er sket meget, siden vi fulgte Christina Skovfoged og datteren Maja i 'De unge mødre', som begge glæder sig til både bryllup og barn nummer tre.

Siden vi fulgte Christina i 'De unge mødre', må det siges, at hun har fundet lykken. Kærligheden kom og Maja er snart storesøster til to.

- Der er sket meget siden sidst. Vi fik jo en pige mere, Merle, og hun er blevet to år her i august. Og så vi venter os barn nummer tre, siger Christina til Realityportalen.dk og fortsætter:

-Jeg har termin den 22. december, og vi venter os en lille pige mere. Maja er rigtig glad for at skulle være storesøster igen, nu er hun jo blevet 5 år og skal starte i skole til sommer, så hun forstår det jo bedre denne gang, siger .

Det er Christinas 27-årige kæreste, Kent, der er far til Merle og den lille ny, og han har også taget rigtig godt imod Maja.

- Maja er rigtig glad for min kæreste, og han er omvendt også rigtig glad for hende. Maja ser ham som sin far, og han ser hende som sin datter, fortæller 23-årige Christina.

LÆS OGSÅ: Nadja og Kenneths datter er blevet døbt 

Bryllup og uddannelse på vej

Også fremtiden ser lys ud for parret. Ikke nok med den lille nye baby, så er der også både bryllup og uddannelse på vej.

-Lige nu skal jeg have et års barsel fra 1. december, og bagefter skal jeg færdiggøre min uddannelse som skiltetekniker. Og så har min søde kæreste været nede på knæ, så et bryllup til april er også en af planerne, slutter hun af.

Se 'De unge mødre' hver tirsdag aften på Kanal 4 klokken 21.00.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.