Michelle. (Foto: Kanal 4)
Michelle. (Foto: Kanal 4)

Ung mor taler ud efter hård fødsel: Jeg måtte i fuld narkose

Både mor og søn har det i dag godt, men fødslen var en hård omgang.

I de danske hjem har der i de seneste dage været åbnet mange gaver, men for 'De unge mødre'-parret Michelle Ellekær og Casper Galthéen kom den største gave allerede til verden fire dage før juleaften. Her blev parret nemlig forældre, da sønnen Sander kom til verden.

Allerede i starten af november fortalte Michelle til Realityportalen, at sønnen ville komme til verden ved et planlagt kejsersnit, fordi hun endte i et akut kejsersnit, da hun fødte parrets første søn, Elliot - og det ønskede hun ikke at opleve igen.

I første omgang var det dog ikke planen, at sønnen skulle være kommet til verden før i dag.

- Jeg fik planlagt kejsersnit, der dog blev rykket syv dage frem. Han skulle først være kommet den 27. december, men fordi jeg til sidst havde så mange smerter og var frem og tilbage på hospitalet, blev det rykket til den 20. december, siger Michelle til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘De unge mødre’-Michelle trækker sig efter stor fejl: Det er så svinsk!

LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Michelle fortælle om sin angst.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om chok: Barnets far har en anden kæreste

LÆS OGSÅ: Højgravide Princess Natascha viser maven frem

Fuld narkose

Fødslen var langt fra en nem omgang for Michelle, og den unge mor kunne efterfølgende glæde sig over, at hun traf beslutningen om at få et planlagt kejsersnit.

- Under kejsersnittet opdagede de, at jeg havde en kæmpe knude i maven, som blokerede for hans hoved, så jeg ville slet ikke kunne have født ham selv. Så jeg er virkelig glad for, at jeg lyttede til min mavefornemmelse og holdt fast i mit kejsersnit, siger Michelle og fortsætter:

- Men det resulterede i, at det tog lidt længere tid, og at de ikke kunne smertedække mig nok, så jeg måtte i fuld narkose, lige efter de havde taget ham ud. Casper måtte gå med ham, da han ikke måtte være derinde imens, så jeg fik ham først rigtig at se, tre timer efter han var født.

Hver gang Sander efterfølgende skulle have mad, begyndte han at grynte og pive ud af næsten og kunne ikke trække vejret. Derfor kunne han ikke spise, og Michelle og Casper måtte en tur på børneafdelingen med deres nyfødte søn, hvor de tilbragte natten, så der kunne blive holdt øje med ham, og han kunne få noget mad.

- Senere fandt man så ud af, at han nok havde slugt en del fostervand, hvilket gjorde, at han var meget forkvalmet og kastede op hele tiden, selv om han ikke spiste. Det varede heldigvis kun to dage, så han har det godt nu.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager afbryder forlovelsen: Jeg er knust

LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser

Hård start

Casper og Michelle fik derfor lov til at tage hjem, hvor de for alvor kunne tage hul på livet som en familie på fire.

- Det er hårdt, da jeg har en del smerter, som gør en del ting sværere for mig. Jeg kan ikke selv bære lillebror, og det er svært for mig at lave ting med Elliot. Men Casper har heldigvis barsel, så vi tager alt ting helt stille og nyder bare vores lille familie, nu hvor vi alle sammen har fri, fortæller Michelle.

'De unge mødre'-deltageren forsøger stadig at finde rytmen efter fødslen, men hun er sikker på, at det kommer med tiden.

- Jeg synes, det er helt vildt fantastisk at være mor til to. Det hele er stadig meget nyt, og det er nok ikke helt gået op for mig. Jeg tror lige, man skal finde en rytme med det hele, siger den unge mor og fortsætter:

- Jeg synes klart, det er hårdere at blive mor her anden gang, fordi vi har Elliot i forvejen, og selvom jeg gerne ville, er det jo umuligt for mig at være der på helt samme måde, som jeg kunne før. Og jeg føler heller ikke, jeg kan være der 100 procent for lillebror, som jeg kunne med Elliot, da han var baby, fordi jeg nu også har Elliot at tage mig at. Så det er lige med at finde en god balance, men mon ikke det kommer.

Det var meningen, at tv-seerne skulle følge med i livet hos Michelle, Casper og deres to børn, men sådan kommer det ikke til at være alligevel. Familien har nemlig valgt at trække sig fra serien på grund af en kæmpe brøler fra produktionen. Det kan du læse mere om HER. I fremtiden må du derfor nøjes med at følge Michelle på hendes Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa indrømmer: Jeg slår René

LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Novah skifter navn

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Glædelig Jul ??

Et opslag delt af Michelle Ellekær | 22 y/o (@michelle_ellekaer) den

 
Vis dette opslag på Instagram
 

“Hvad skal lillebror hedde?” Det er nok det spørgsmål der er blevet spurgt mest om de sidste 9 måneder ? Så sig hej til Sander ???

Et opslag delt af Michelle Ellekær | 22 y/o (@michelle_ellekaer) den

LÆS OGSÅ: