Ung mor stillede op til kommunalvalget: Så mange stemmer fik hun

Den unge mor er stolt af sit valg, selvom hun ikke blev en stemmesluger for sit parti.

Kommunalvalget er slut, og det betyder, at det for mange politikere er tid til at gøre status. Her er 'De unge mødre'-deltageren Luna Munk ingen undtagelse. Hun stillede på for Velfærdslisten i Randers Kommune, og nu løfter hun sløret for, hvordan valget gik for hende.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang taler ud om abort

Artiklen fortsætter under videoen, hvor familien Münster afslører de hemmelige regler i 'Jaget vildt'.

- Der er rigtig mange, der har spurgt ind til det her med personligt stemmeantal, og jeg har fået hele 50 personlige stemmer, og der er allerede en, der har skrevet til mig inde på min Facebook, at det var da ikke mange. Det kan jeg godt forstå, man tænker, men det der har været med den her valgkamp er, at det ikke for mig har handlet om personlige stemmer, fortæller Luna på sin Instagram-story og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Min søn ser ikke sin biologiske far

- Ligegyldigt hvad så handler det heller ikke i vores parti om personlige stemmer, for vi er det, der hedder listeopstillede. Jeg synes jo, listeopstilling er en rigtig god måde at gøre det på, for vi i Velfærdslisten er jo et fællesskab, vi er fælles om det her, det skal ikke være en eller anden magtkamp internt om, hvem der får flest stemmer, og hvem der kommer ud til flest valgmøder, og hvem der gør mest. Vi er et fællesskab med samme mål: At få flest mulige mandater ind i Randers Kommune og kunne hjælpe flest mulige borgere.

Det handlede om partiet

Luna var opstillet som nummer 5 på listen, og hun indrømmer, at hun slet ikke havde stilet efter at komme i kommunalbestyrelsen.

- Det handlede ikke for mig om at brande mig selv, det handlede om at brande mit parti, og det er jo egentlig gået okay, hvis vi skal snakke om valgresultatet. Jeg tror, vi gik 0,2 procent tilbage. Vi fik et mandat ind, ligesom vi har haft de sidste 8 år, vi havde håbet på to, men det fik vi ikke, forklarer hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Nu tjekker Rikke Gøransson ind i TV3-program

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Rikke Gøransson fortæller om fremtiden og 'Paradise'.

- Nu har vi fire år - jeg har fire år til at fordybe mig i det her og blive en del af det her meget mere, end jeg har været, og jeg synes, det er mega fedt. Min reality-karriere er slut, så kan jeg fokusere på det her, ikke fordi det tager meget tid, når der ikke er valgkamp.

Lunas drøm om at komme i komnunalbestyrelsen er altså ikke skrinlagt, og hun ægrer sig over ikke at have været med i forhandlingerne og konstitueringen i tirsdags efter valget. Her blev det dog heller ikke til meget indflydelse for Velfærdslisten, som hurtigt blev udelukket fra forhandlingerne.

LÆS OGSÅ: Afslører snyd i Mascha Vangs virksomhed

Ud over at have været med i realityserien ‘De unge mødre’ siden 2018 og stadig er aktuel i serien, så har Luna også medvirket i TV3-programmet ‘Luksusfælden’, hvor eksperter skulle hjælpe hende ud af sin økonomisk krise. Men nu slår hun altså fast, at det er slut med den slags programmer.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Luna Munk (@lunamunk_blog)