Sandra. (Foto: Janus Nielsen)
Sandra. (Foto: Janus Nielsen)

Ung mor slår fast: Jeg er blevet den bedste udgave af mig selv

De fleste mødre kan nok nikke genkendende til, at man ikke roser sig selv specielt ofte - omend det er et af verdens bedste jobs, kan det også være et meget utaknemmeligt job at være mor. I går var det dog dagen, hvor alle mødre skulle hyldes og forkæles, og ovenpå sådan en dag er det tid til lidt refleksion.

LÆS OGSÅ: KÆMPE ‘PARADISE’-BRØLER: Optagelserne er forsvundet

På Instagram deler Sandra Leonhard Sommer, som er kendt fra 'De unge mødre' en ærlig opdatering, hvor hun fortæller om sin egen udvikling, og hvor tilfreds hun er med sig selv i dag.

- Hende her er jeg stolt af! Det må man vist godt sige om sig selv en gang imellem - jeg gør det bare ikke ofte nok. Min baggrund er svær og ingen havde nogensinde troet, at jeg stod, hvor jeg gør i dag. Men alligevel har jeg altid troet på mig selv og mine evner til at blive det menneske, jeg ønskede - også selvom det var svært, skriver Sandra og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Linse fortryder kosmetiske indgreb: Stop, mens legen er god!

- Jeg føler først, mit voksenliv for alvor begyndte, da jeg mødte Martin, for inden der følte jeg slet ikke, jeg fundet fodfæste for mig selv. Jeg har altid været den bedste mor, jeg kunne for Timo, men jeg var meget ung. Så hver gang Timo var hos sinfar, syntes jeg det var det fedeste at tage byen, men sådan er det heldigvis ikke mere.

- Jeg er blevet til den bedste udgave af mig, en mor med stort M, en kone med stort K (hvis der er noget der hedder det)? Jeg er blevet et familiemenneske - altså sådan helt ind til knoglerne. Jeg føler mig ofte gammel, når jeg ser andre tag i byen og være vågne den halve nat. Jeg tænker hver gang, at de burde værdsætte deres søvn langt mere.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna trækker sig

Den unge mor understreger, at hun tror, der er en mening med alt, og at meningen var, hun skulle være lige præcis der, hvor hun er i dag.

Se hele Sandras opdatering herunder.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-par åbner op: Vi går i parterapi

 
View this post on Instagram
 

A post shared by ♡Sandra ♡ (@sandras_verden)