Ung mor overraskede tyv

Ubudne gæster var torsdag ved at tømme kælderen, da Camilla Sophia og Leander kom hjem.

Camilla Sophia fra 'De unge mødre' og sønnen Leander kom torsdag hjem til noget af en overraskelse. En tyv var nemlig på færde i kælderen, men det var ikke fladskærme og computere, tyven var ude efter.

- Hun stak af med alt vores vasketøj, underboens datters tøj, alt Liams tøj og en del af Leanders tøj samt gaver i form af sengetøj til småfolk, håndklæder, strømper, undertøj, mit tøj og mine gummistøvler, der stod oppe foran vores hoveddør. Alt sammen var pakket i store tasker, skriver en frustreret Camilla Sophia på Facebook.

Satte efter tyven

Den unge mor satte hurtigt efter tyven, der stak af. Men da tyven begyndte at råbe grimme ting efter Camilla Sophia, så stoppede hun forfølgelsen.

-  Da hun begyndte at råbe mindre behagelige ting tilbage til mig, så droppede jeg det. For Leanders skyld.

Derfor står Camilla Sophia nu tilbage med kun to sæt tøj til Liam, men ingen undertrøjer eller sokker.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre' udkommer som biog

Hjælp med at finde tyven

Tyven er en ung dansk pige med rødt hår, der er farvet. Hun er normal af bygning og var  iført sort jakke og med en grønlig taske, der muligvis havde militærmønster. Hun stak efterfølgende af fra Vidarsvej mod Nyvangskolen.

- Hvis nogen ved noget, så vær venlig at kontakte os. Det burde ikke gå ustraffet hen, at man stjæler tøjet af kroppen på små børn, slår den unge mor fast.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.