Ung mor om nyt studie: Jeg passer ikke ind

Det er ikke nemt at være ny studerende og ung, når man også er enlig mor til tre.

Efter to års slid på filosofi-studiet besluttede Luna Munk fra 'De unge mødre' sig for at droppe ud og sadle om, så 1. september startede hun på uddannelsen Kommunikation og digitale ved Aalborg Universitet. Men selvom det er en drømmeuddannelse for Luna, så er det ikke alt, der er frys og gammen. Det afslører hun på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

- Jeg kan bare godt mærke, at det er svært, for jeg passer ikke ind, ment på den måde, at jeg har ikke de samme vilkår som mine medstuderende. Jeg har tre børn, jeg bor i Randers, jeg kan ikke bare lige tage spontant med til ting, fortæller Luna i en story og fortsætter:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Ditte Julie fortæller om sit nye hus og om kærligheden.

- Jeg kan slet ikke det samme, som de kan, og det er egentlig ikke noget, der som sådan gør mig noget, jeg har ikke behov for at drikke mig fuld og feste hver dag, den fase er jeg ovre, men jeg ville bare gerne være en del af det sociale.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen sagsøgt på grund af numseoperation

Jeg føler mig udenfor

I dag er der for eksempem pubcrawl, og her er det Lunas mor, der passer hendes tre drenge, så hun kan komme med. Drengenes far har nemlig kun dem alle tre tre timer hver anden uge og så de to af drengene på en overnatning hver anden weekend. Derfor må Luna læne sig op ad sin familie, når det kniber, men de kan ikke altid hjælpe.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Linses kæreste

- I næste uge er der rustur fra torsdag til lørdag, som jeg sygt gerne ville have været med på. Jeg kunne ikke komme der torsdag-fredag, fordi min familie arbejder, men jeg havde så tænkt, jeg kunne komme med fredag til lørdag. Jeg havde en plan, som gik i vasken, og så fik jeg en ny plan, som heller ikke kunne lade sig gøre. Det er bare frustrerende, det der med, at man føler sig begrænset, forklarer hun og fortsætter:

- Jeg ville jo hellere have mine børn, end jeg vil have alt andet. Jeg kan bare mærke, jeg har altid haft sådan et behov for at passe ind, og nu føler jeg mig udenfor igen, og jeg tror, det er en følelse, man rigtig tit oplever især, hvis man er enlig, fordi man bare ofte er rigtig begrænset i forhold til det sociale,

LÆS OGSÅ: CHOK! Årets ‘Paradise’-vindere afsløret