Mieke. (Foto: Kanal 4)
Mieke. (Foto: Kanal 4)

Ung mor har født: Faren så fødslen på facetime

En tidlig julegave er nu i armene på Mieke Kuby fra 'De unge mødre', der har født datteren Everest tyve dage før termin.

Mieke Kuby fra 'De unge mødre' blev første gang gravid som 16-årig og fødte få dage efter sin 17 års fødselsdag datteren Phoenix. Faren til Phoenix, Tikiri, bor i London, hvilket han har gjort, siden datteren blev født.

Det har derfor været et turbulent langdistanceforhold, der er gået op og ned, da det ikke er lykkedes at få Tikiri til Danmark. Parret kunne dog ikke undvære hinanden, og de er nu blevet forældre til endnu en datter. 

Her ses Miekes nye datter, Everest (Foto: Privat)
Her ses Miekes nye datter, Everest (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Ung mor gik fra kæresten: Nu blomstrer kærligheden på ny

- Så blev det overstået hele 20 dage før tid. Vores lille Everest kom til verden kl. 14.31 i dag (den 7. december red.), 37+1, vejer 2735 og er 47 cm lang, fortæller Mieke på sin Facebook-profil.

LÆS OGSÅ: Fortvivlet ung mor: Jeg har så dårlig samvittighed

Til Realityportalen fortæller Mieke, at fødslen gik godt, og at de alle har det godt. Særligt storesøster Phoenix er super stolt. På Miekes Facebook-profil er der lagt flere billeder ind af storesøster Phoenix første møde med lillesøster Everest, hvor der ses en tydelig interesse fra Phoenix i det lille nye familiemedlem.

Storesøster Phoenix ser sin lillesøster for første gang (Foto: privat)
Storesøster Phoenix ser sin lillesøster for første gang (Foto: privat)

Så fødslen på Facetime

Tikiri nåede ikke til Danmark fra London og måtte overvære sin datters fødsel over mobilen.

Hvornår pigernes far får lov at bosætte sig i Danmark er stadig uvis. Til Realityportalen fortæller Mieke, at sagen ligger hos advokaterne nu, fordi den er trukket for langt ud, andet ved hun ikke.

LÆS OGSÅ: Det havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig

LÆS OGSÅ: Ny ung mors hårde kamp: Vil have kæresten til Danmark