Simone, Sebastian og Emliy. (Foto: Kanal 4)
Simone, Sebastian og Emliy. (Foto: Kanal 4)

Ung mor går fra kæresten: Følelserne er væk

'De unge mødre'-deltagerens følelser for kæresten er væk, og det har hun taget konsekvensen af.

Efter næsten tre år som kærester er forholdet gået i stykker for Simone Pedersen og Sebastian, som tv-seerne blev præsenteret for i den seneste sæson af 'De unge mødre'. Det bekræfter den unge mor over for Realityportalen.

- Det skete for halvanden måned siden. Det var min beslutning. Jeg havde bare ikke de samme følelser i det mere. Der er intet drama i det overhovedet, men vi skal ikke være kærester mere, fortæller Simone.

LÆS OGSÅ: Ordblind ung mor afslører: Min datters navn var en fejl

LÆS OGSÅ: Nadia Shila slår hånden af sin mor: Jeg er rasende!

Den unge mor havde i et par måneder gået og overvejet bruddet, inden hun tog det endelige skridt.

- Det var ingen forhastet beslutning. Det kan man ikke tage, når man har et barn sammen. Men jeg er sikker på, at det er den rigtige beslutning, siger 'De unge mødre'-deltageren og fortæller, at kæresten heller ikke var chokeret, da hun fortalte ham om beslutningen.

- Han havde jo fornemmet, at der havde været noget, og at det nok var på vej. Han blev da overrasket, men han tog det pænt, og dagen efter flyttede han hjem til sin familie.

SE BILLEDET: Nu står han frem: Her er Princess Nataschas kæreste

LÆS OGSÅ: Dramaet fortsætter: Nadia Shila svarer igen på Heidis beskyldninger om vold

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Simone fortælle om nogle af de problemer, der var i deres forhold - og hvordan hun fortsøgte at løse dem med et smart pointsystem.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare

LÆS OGSÅ: Bekymret ung mor: Min datter lider måske af alvorlig sygdom

Lange aftener

Simone og Sebastian er blevet enige om en 9/5-løsning med datteren Emliy, der fylder to år til december. Den lille pige forstår det ikke helt bruddet endnu, og selv om hun har været lidt ekstra pylret i den seneste tid, så tager hun det fint, fortæller 'De unge mødre'-deltageren.

- Hun er bare glad, når hun ser mig efter fem dage hos far, og hun er glad, når hun ser far efter de ni dage hos mig. Hun klarer det flot, siger Simone, der nyder det meste af tiden som alenemor.

- Jeg synes også, det går rigtig godt. Man er selvfølgelig ikke videre efter en måned, og jeg kan mærke, at der stadig er nogle ting, som Sebastian bliver lidt ked af, men vi tager det hele i hans tempo. Jeg synes, det er meget rart i hverdagen, hvor man kan tage det hele i ens eget tempo. Men jeg kan godt mærke, at aftenerne er lidt lange, når Emliy er blevet lagt i seng. Så sidder man bare alene.

Der er dog intet, der tyder på, at det ændrer sig i den nærmeste fremtid.

- Det er ikke lige planen, at jeg skal have en ny kæreste lige nu. Så skal han i hvert fald komme meget ind fra højre. Men nej, det tænker jeg slet ikke på, siger hun.

LÆS OGSÅ: Gravide Princess Natascha: Jeg vil have endnu flere børn

LÆS OGSÅ: Fie Laursen blev hentet af ambulance: Nu taler hun ud

Fortsætter i 'De unge mødre'

Det er før set, at deltagere og børn bliver nødt til at trække sig fra skærmen, når forholdet er gået i stykker. Det har blandt andre Malene BowmanAnnica Øst og Sønny Møller Ditlevsen været tvunget til i de seneste sæsoner, mens Nanna-Johanne Jensens søn Miclas heller ikke medvirker i serien længere.

Hvis man har nydt at følge med i hverdagen hos Simone og Emliy, skal man dog ifølge hende ikke frygte, at man kommer til at undvære det. Hun har nemlig ingen planer at om stoppe i reportageserien.

- Vi har talt om det, når de andre fædre har trukket børnene ud, men der har jeg også sagt til ham, at vores deltagelse i 'De unge mødre' var en fælles beslutning. Og den beslutning holder vi fast i, siger Simone og fortæller, at seerne måske ikke har set det sidste til Sebastian.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Dét skal min søn hedde

LÆS OGSÅ: Ung mor uenig med lægerne: Rygning er ikke så skadeligt under graviditeten

- Det bliver ikke sådan, at han kommer til at være med, som Sonny for eksempel var med, men det kan da godt være, at der kommer nogle fødselsdagsoptagelser eller lignende, hvor han medvirker.

Hvis alt går vel, så håber Simone nemlig, at forældreparret stadig kan være en del af hinanden liv, selv om det ikke er som kærester.

- Jeg håber, at vi i fremtiden skal holde fødselsdage, konfirmation og alle de store mærkedage sammen. Det kan vi, hvis vores forhold til hinanden fortsætter, som det er nu. Det håber jeg, at det gør, men vi skal bare ikke være kærester, siger den unge mor.

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Sebastian, men det har endnu ikke været muligt.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hun afløser Sarah Louise i ‘Forsidefruer’

LÆS OGSÅ: Nadia Shila i stort skænderi med sin mor: Jeg tilgiver hende ikke!