Ung mor får voldsdom

Dommen er faldet over den unge mor Hannah Melissa, hun har fået 20 dages betinget fængsel for vold mod eks-kæresten Maks.

Det har været en turbulent vinter for Hannah Melissa, som man kan følge i 'De unge mødre'. Efter sit brud med kæresten Maks i december meldte begge parter hinanden for vold, og i går tørnede de to så sammen i retten.

Men det forløb slet ikke, som den unge mor havde håbet. Faktisk virker hun ret uforstående overfor sagens udfald, som hun bestemt ikke er enig i.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre' har budt på 4 tvangsfjernelser

- Maks smadrede mig i december, jeg blev opereret i hovedet og alt mulig andet. Jeg meldte det, og derefter melder han åbenbart mig for en lussing. Han meldte mig også for at have taget hans vaske tøj, skriver den unge mor på facebook og fortsætter:

- På trods af at jeg var til lægevagt lige efter hændelsen, at et vidne så mig blive sparket, imens jeg lå ned og jeg havde billeder af alle mine sår og mærker, og blev opereret i hovedet en uge efter, så opgiver politiet alligevel sigtelsen imod Maks, og så bliver jeg pludselig tiltalt?!!! Selvom jeg melder ham først. Hvilket system er det lige?

Sagen endte i går med, at Hannah Melissa modtog en som på 20 dages betinget fængsel eller et års tilsyn fra kriminalforsorgen.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre' får tæsk

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.