Ung mor deler glædelig nyhed: Derfor dropper jeg donorbarn

Kærligheden tilsmiler 'De unge mødre'-deltageren, der derfor har ændret sine planer.

I september kunne tv-seerne for første gang møde 24-årige Belinda fra Hvidovre, da hun dukkede op i 'De unge mødre' sammen med sin étårige datter, Catalina. Siden har den unge mor taget seerne med helt tæt på kampen for barn nummer to, som denne gang skulle være et donorbarn.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Susanne: Jeg ville have haft sex med Brian, hvis…

– Jeg gider ikke stå i en situation, hvor vi så går fra hinanden, og jeg så skal undvære mit barn i fire, syv eller ti dage ad gangen. Det ville jeg bare ikke kunne holde til, så derfor har jeg valgt at gøre det på denne måde. Og hvis det så ikke lykkes, så må jeg jo vente nogle år, til jeg har fundet en mand, har Belinda tidligere fortalt til Realityportalen.dk.

Tre gange blev Belinda insemineret for at blive gravid, men ingen af gangene var succesfulde. Men det er måske meget godt nu, for den unge mor har ombestemt sig. Hun har nemlig fået sig en kæreste. Det afslørede hun i tirsdagens afsnit af 'De unge mødre'.

- Det var ikke lige noget, jeg havde set komme, men jeg er bestemt rigtig glad. Det overrasker mig ekstremt meget, at jeg har fundet kærligheden. Jeg troede ikke, det kunne ske for mig, for hvem ville have mig med et barn og sådan nogle ting, siger Belinda blandt andet i afsnittet.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Landmand’-fyr skal være far

LÆS OGSÅ: Gravide Nadia Shila afslører: Så vildt er vores sexliv

Glad for negative tests

Selv om det har taget hårdt på den unge mor, hver gang hun har stået med en negativ graviditetstest i hånden, så er det noget, hun glæder sig over nu.

- Det gør ikke så meget, for nu vil jeg jo helst have børn med ham, griner den unge mor, der dog slår fast, at det ikke behøver at være lige nu.

- Det er måske lidt hurtigt, at vi er begyndt at snakke om, at vi skal have børn. Men fremtidsudsigterne er, at vi skal være en familie, og han er også bare rigtig god med Catalina. Så det er bare super dejligt, fortsætter den forelskede unge mor.

I videoen over artiklen, kan du høre Belinda fortælle mere om sit nye forhold, og du kan høre, hvorfor hun tidligere har været afvisende over for kærligheden, mens du kan se hele afsnittet på DPlay.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea og bogforlag forsøgt truet til tavshed

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Sådan gik vores første date