Ung mor afslører: Smed p-pillerne kort før brud

'De unge mødre'-deltageren og kæresten planlagde at få endnu et barn, inden de gik fra hinanden.

Det var en ærlig Simone Pedersen, der i starten af måneden afslørede over for Realityportalen, at forholdet mellem hende og kæresten, Sebastian, var gået i stykker. Efter næsten tre år som kærester var den unge mors følelser væk, og efter et par måneder med mange overvejelser tog hun skridtet og stoppede forholdet.

LÆS OGSÅ: Ordblind ung mor afslører: Min datters navn var en fejl

LÆS OGSÅ: Nadia Shila slår hånden af sin mor: Jeg er rasende!

Simone og Sebastian har sammen datteren Emliy på to år, som samarbejdet er fint omkring. Men inden bruddet var der tanker om, at familien skulle forøges med et ekstra medlem. Det afslører den unge mor i tirsdagens afsnit af 'De unge mødre',

- Vi har smidt p-pillerne. Altså, jeg er ikke gravid, men vi har smidt dem, fortæller Simone i afsnittet, der er optaget før bruddet, der skete i august.

- Vi er tre vennepar, der har smidt vores p-piller. Når jeg så små børn eller kiggede på Emliys gamle billeder, så begyndte jeg at kunne mærke, at nu var jeg sgu skruk. Sebastian blev mega-lykkelig, for han har bare gerne villet have flere børn, siden Emliy var et halvt år gammel.

Men babyplanerne og forholdet holdt ikke ved for 'De unge mødre'-parret, der altså gik fra hinanden nogle måneder senere.

LÆS OGSÅ: Ung mor har fået svar på kræftfrygt

LÆS OGSÅ: Ung mor dropper planer om donorbarn

I klippet herunder kan du høre Simone fortælle mere om babyplanerne, hvor du også kan høre hende afsløre en hemmelighed omkring sin etniske baggrund:

LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op: Sådan var min seksuelle debut

LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om stofmisbrug og overdosis