Martinna fra 'De unge mødre' (Foto: Janus Nielsen)
Martinna fra 'De unge mødre' (Foto: Janus Nielsen)

Ung mor åbner op om graviditeten: Tredje gang var lykkens gang

To gange på kort tid blev glæde afløst af skuffelse for Martinna. Men tredje gang var lykkens gang for den gravide 'De unge mødre'-deltager.

Det var en lykkelig Martinna Petersen, der mandag aften delte en stor nyhed med sine følgere på Instagram. Her kunne 'De unge mødre'-deltageren nemlig fortælle, at hun er gravid og snart kan kalde sig mor til tre.

Den unge mor delte ikke andet end et scanningsbillede, som de to sønner, Milan og Elliot, som hun har med sin mand, Mikkel, holdt. Men nu åbner hun mere op omkring den glædelige nyhed.

- Mit hjem har aldrig rodet så meget, og mit overskud er i minus. Jeg har det SÅ dårligt, og det er SÅ rart endelig at kunne sige det højt! Haha, jeg er så ynkelig lige for tiden, men fuck, hvor glemmer man bare, hvor hårde de første par måneder er. Min mormors hjemmelavede saftevand og klementiner er min eneste redning, skriver hun på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne taler ud om abort: Jeg ville dø af sorg

Tredje gang var lykkens gang

Men selv om Martinna i øjeblikket har det dårligt, så er hendes krop også fuld af glæde og lykke over, at der snart kommer endnu et medlem til familien.

- Men udover al min elendighed er jeg virkelig lykkelig over, at der gror endnu et lille, fantastisk menneske indeni mig. Jeg har allerede været til tre scanninger, fordi jeg simpelthen har været så bekymret, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘De unge mødre’-stjerne skal have lavet bryster

Årsagen til bekymringen skal findes i, at hun tilbage i april stod frem og fortalte om den store skuffelse, hun følte, da hun kort efter en positiv graviditetstest måtte sande, at graviditeten ikke blev til noget alligevel. Nu fortæller hun, at den følelse faktisk ramte hende to gange på kort tid.

- Jeg har været gravid tre gange i løbet af det sidste stykke tid, og her tredje gang var åbenbart virkelig lykkens gang. Vi er så glade og glæder os allerede til slutningen af maj, hvor jeg har termin, fortæller hun i opslaget.

LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’

Herunder kan du se Martinnas opslag på Instagram:

SE BILLEDERNE: ‘De unge mødre’-datter døbt på trods af kaos