Undskylder trekant

Elisabeth og Jonas mødes for at tale om, hvad der gik galt imellem dem.

Det startede som en kærlighedshistorie. En rødhåret skønhed kom gående langs stranden i 'Ex on the Beach', som var hun den lille havfrue på ben, og for enden af stranden sad fitnessprinsen over dem alle og ventede på hende. Det var kærlighed ved første blik, og ikke længe efter deres første møde kaldte de sig 'Ex on the Beach'-kærester.

Men så skete der pludselig noget. Elisabeth fik kolde fødder og ville ud af forholdet, og i stedet for at bruge sin stemme til at fortælle Jonas, hvad hun følte, så sluttede hun det med ham på god gammeldags 'Ex on the Beach'-manér: Hun havde en trekant med to af villaens andre gæster.

I det seneste afsnit af 'Efter Ex' mødes Elisabeth og Jonas for at tale om, hvad der gik galt mellem dem, og hvorfor Elisabeth valgte at være ham utro i stedet for at slå op.

LÆS OGSÅ: Kæft, trit og retning: Kendisser presses til det yderste

Følte sig kvalt i forholdet

- Fik jeg sagt undskyld derinde? For ellers vil jeg da selvfølgelig gerne sige undskyld nu. Det var fucking uncool, indrømmer Elisabeth overfor Jonas, da han konfronterer hende med hendes håndtering af konflikten.

- Hvem reagerer lige ved at have en trekant, hvis der er nogle ting, man gerne vil have sagt? Din løsning på problemet kan jeg godt stille mig lidt undrende overfor, for det er ikke sådan, jeg plejer at løse problemerne derhjemme i hvert fald, lyder det fra Jonas, som gerne vil have en forklaring.

- Jeg tror bare, jeg blev kvalt i det hele, og det blev presset ned over hovedet på os med 'Ex on the Beach'-kærester, forklarer Elisabeth, som generelt ikke er til den slags "kvalmende" romantik.

LÆS OGSÅ: Bro åbner op om ny dame

Se klippet herunder, hvor Elisabeth undskylder overfor Jonas, eller se det fulde afsnit af 'Efter Ex' på discovery+

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro afslører alt: Det gør bare virkelig, virkelig ondt