Undrer du dig også: Hvorfor spiser deltagerne aldrig i ‘Singletown’?
Man skulle næsten tro, at realitydeltagerne denne sommer, mens optagelserne til programmet har stået på, har levet af slik og drinks.
Har man gennem årene fulgt med i reality-programmer som 'Ex on the Beach' og 'Paradise Hotel', så ved man, at det er en form for fast ramme for programmet at samle deltagerne om morgen- eller aftensmaden, hvor alt fra taktik til udskejelserne fra den seneste fest kan blive drøftet.
LÆS OGSÅ: Lenny og Melina flyttet fra hinanden
Men sådan er det ikke i 'Singletown'. Her ser man kun, at deltagerne er samlet om et bord med en kæmpe slikskål. Man ser dog også, at der er et køkken i de to penthouselejligheder, som kaldes 5. th oh 5. tv., men man ser aldrig, at køkkenet bruges.
Nu fortæller Teitur, der tilbage i 2019 også har oplevet den gode forplejning på 'Paradise Hotel', hvordan det foregik i 'Singletown'.
LÆS OGSÅ: 25-årig realitybabe starter på ungdomsuddannelse: Nu er jeg moden nok
- Vi sørgede selv for morgenmaden. Jeg plejede at lave noget med nogle æg og bacon og alt muligt lækkert. Men ellers fik vi mad klokken 12 og 18. Det var noget mad, der kom udefra, fortæller han til Realityportalen.
Corona-venligt mad
Deltagerne måtte ikke forlade lejlighederne - på nær når de skulle på en date ude i byen. Derfor skulle de fortælle til produktionsholdet, hvad de skulle bruge, og så handlede produktionen ind for dem.
LÆS OGSÅ: Ærlige Gunnvør: Afslører hemmelighed
- Frokosten og aftensmaden skulle være corona-venligt, så vi fik hver vores "madpakke", som var færdiglavet og kom udefra, siger Teitur.
Han vidste godt, at det den tid, hvor de spiste, ikke ville blive en del af programmet, men han ved ikke, hvorfor. Han ved heller ikke, hvem der havde lavet den corona-venlige mad.
- Produktionen sørgede for det, så fik vi mad og så var vi glade, siger Teitur.
LÆS OGSÅ: Landmand Claus droppede Ea: Hun var latterlig