Umulig scene på 'Badehotellet': Vi måtte spille den om igen og igen

Merete Mærkedahl og Anette Støvelbæk havde store problemer med en meget simpel scene i den nye sæson 'Badehotellet', som her til aften fik premiere.

Ugen er startet godt ud for fans af 'Badehotellet', for endelig har en ny sæson fået premiere, og på TV 2 har der netop været blændet op for det første afsnit i den niende sæson i rækken.

At det nu er sæson nummer ni, mærker skuespillere som Merete Mærkedahl, Jens Jacob Tychsen, Anette Støvlbæk og Cecilie Stenspil, der har været med fra begyndelsen, tydeligt. For det betyder for mange af dem, at det at træde ind i kulisserne er lidt som at komme hjem, og at stemningen under optagelserne er helt særlig god.

LÆS OGSÅ: Jens Jacob Tychsen faldt om af stress: Badehotellet reddede mig

Faktisk er den gode stemning af og til for god. Og det kan gøre det udfordrende at levere foran kameraet, fortæller Merete Mærkedahl.

- I 'Badehotellet' er der jo rigtig mange døre, der bliver åbnet, og døre, der bliver lukket. Der er mange ankomstsscener, og der er mange afgang-scener. Og der er det jo sådan, at når man åbner en dør, så er der mange tekniske ting, der skal klappe, man skal åbne døren lige nøjagtigt så meget, at der er noget lys, der skal være der, og der er noget fokus. Og nogle gange, hvis man lige er kommet i et humør, så kan det bare tricke, når man skal åbne døren, så man bare kommer til at grine, fortæller den 40-årige skuespiller på pressedagen for den populære drama- og komedie-serie.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-Nikoline står bag titelsangen til stor biograffilm

Det mærkede hun især i en scene med sin skuespillerkollega.

- Der var på et tidspunkt, hvor jeg skulle åbne en dør, og så stod Anette Støvlbæk bagved. Og hver gang vi fik øje på hinanden, så døde vi bare af grin. Vi var nødt til at tage det om syv gange, tror jeg, før vi fik den i kassen. Det kan bare ske nogle gange, og det er jo, fordi der er så dejlig en stemning herude, lyder det fra Merete Mærkedahl.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kendt sangerinde klar til ‘Forsidefruer’

Udover at være kendt for sin rolle som Otilia, så er Merete Mærkedahl også vinder af 'Vild med dans' 2020, som hun deltog i sammen med Thomas Evers Poulsen, og så er hun en del af holdet i Cirkusrevyen, som får premiere til maj.

Privat har 'Badehotellet'-stjernen gennem 12 år dannet par med Anne Windfeld, som hun har to børn, Esther og Anker, sammen med.

Allerede nu kan man se de første to afsnit af 'Badehotellet', der er udgivet på TV 2 PLAY. 

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother rejser igen: Stor drøm er gået i opfyldelse