Ulykkelig Annette Heick: Droppede mor og far

Annette Heick var ulykkelig, da hun måtte tage afstand til sine populære dansk top-forældre for at kunne slå igennem med sin egen musik.

Som yngre optrådte Annette Heick ofte med sine forældre Keld og Hilda Heick – ja, hun har sågar erstattet sin syge mor til en juleoptræden.

Men da Annette i 2005 udgav sit debutalbum ”Right Time” og ville slå igennem med sin egen musik, så følte hun, at hun var nødt til at tage afstand til sine populære dansk top-forældre, fordi hun ikke selv ville sættes i den samme kasse.

– Mange gange optrådte jeg sammen med mine forældre og forstod ikke, at det hver gang blev en ulempe for mig. Hver eneste gang sendte det mig tilbage i min egen karriere. Jeg ødelagde mit eget arbejde ved at optræde sammen med dem, fortalte Anette i 'Til middag hos'.

LÆS OGSÅ: Hilda Heick måtte alligevel melde fra til ‘Vild med dans’: Jeg tudbrølede

Derfor var Anette nødt til at såre de forældre, som hun ellers er så stolt af, for bedst muligt at sikre sin egen musikalske karriere udenfor dansktoppen.

– Jeg er ulykkelig over, at det er sådan, det er, men hvis jeg skal have en jordisk chance for at klare mig, så bliver jeg simpelthen nødt til at sige nej til, at vi stiller op til noget sammen, lød beskeden fra Annette til Keld og Hilda.

– Jeg har mega respekt for det, mine forældre laver, men deres musik er ikke min musik, understreger Anette, der også fortæller, at Keld og Hilda tog pænt imod beskeden og godt forstod deres datters beslutning.

Herunder kan du se klippet fra 'Til middag hos', hvor Anette Heick fortæller, at hun har været tynget af sit efternavn

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniackis svigermor afslører: De får et smukt barn