Ulven raser: Amalie ødelægger mit forhold

Amalie forsøger igen at ødelægge Peters forhold, fortæller han.

Forholdet mellem Peter Birch og Amalie Szigethy er ikke godt i øjeblikket. Det tidligere kærestepar har ellers været fine venner, efter de gik fra hinanden, men det er de ikke på nuværende tidspunkt.

- Vores forhold er ikke så godt. Jeg er rigtig sur på Amalie, fordi hun har lavet splid mellem mig og min kæreste. Det er lidt irriterende, fortæller Peter Birch til TV3.

- Det er ikke sådan, at vi hader hinanden. Men hvis jeg ser hende, så hilser jeg ikke på hende, og det er fordi, hun forsøger at ødelægge mit forhold.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Peter Birchs forvandling gennem de sidste fem år

Ikke første gang

Hvis du sidder med en følelse af deja-vu og tænker, at du har hørt denne historie før, så skyldes det nok, at det ikke er første gang, Peter er efter Amalie er uvenner. Hun var, ifølge Peter, nemlig også skyld i bruddet mellem 'Ulven' og hans tidligere kæreste, Selina.

- Vi er gået fra hinanden, fordi jeg sås med Amalie, forklarede Peter dengang til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Peter: Amalie kom imellem Selina og jeg

Amalie: Det passer ikke

Amalie Szigethy kan ikke helt genkende Peters version af situationen, og hun har ingen intentioner om at ødelægge hans forhold.

- Jeg føler ikke, at jeg prøver at ødelægge hans nye forhold. Hans nye kæreste prøvede at blive veninder med mig inde på hans club. Jeg havde fået et par genstande indenbords, så jeg fulgte bare med flokken, fortæller Amalie Szigethy til SE og HØR.

- Måske han skulle prøve at tage den med mig i stedet for at bruge pressen til at komme i dialog. Det er barnligt, og jeg har ikke mere at sige. Jeg er færdig med alt det barnlige ræs, slutter hun.

LÆS OGSÅ: Ulvens kæreste afslører: Derfor faldt jeg for Peter

LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg vil altid have et godt øje til Peter

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.