Ulven Peter opsøger gammel kærlighed

Peter Birch aka Ulven Peter ønsker at blive klogere på sig selv i et nyt program.

Peter Birch blev kendt, da han i 2010 medvirkede i 'Paradise Hotel', hvor han faldt pladask for Amalie Szigethy. De to fortsatte kærligheden hjemme i Danmark, og året efter rejste de tilbage til Mexico for at blive gift. De var sikre på, at de skulle have børn og leve sammen resten af livet.

Men Amalies anklage om vold, der gav Peter 40 dage med fodlænke, satte en stopper for forholdet. Siden har Peter forsøgt at finde sig den rette pige, men det er aldrig blevet en succes. I et nyt program sætter Peter fokus på sin ulykkelige kærlighed.

- Jeg er i gang med at lave en dokumentarserie til DR, hvor jeg skal lære mig selv bedre at kende. Jeg vil især gerne finde ud af, hvorfor jeg i sin tid har haft det svært med kærligheden, fortæller Peter i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Peter Birch indrømmer misbrug: Det stopper nu

Amalie Szigethy til sin 30 års. Artiklen fortsætter under videoen. 

Peter mener, at han i en alder af 37 år burde være i et forhold, der kunne give ham en familie, men sådan er det ikke.

- Jeg har efterhånden været i mange romantiske relationer, men det er stadig ikke lykkedes mig at starte den familie, jeg håbede på, skriver Peter fortsat.

LÆS OGSÅ: WHAT: Dansk lov forhindrer tv-tvillinger i at være søskende

Peter opsøger derfor gammel kærlighed for at blive klogere på sig selv.

- Så hvis du har haft oplevelser med mig - måske endda nogen, som jeg selv har glemt - og kan hjælpe mig med at blive klogere på mig selv, så vil jeg meget gerne høre fra dig, skriver Peter opsøgende på Instagram.

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Peter om det nye program, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler taler ud om misbrug