Ulven og Tina Maria giver gode råd til 'Paradise'-finalisterne

De to tidligere 'Paradise'-vindere fortæller her, hvordan de løb med titlen.

De tidligere 'Paradise'-deltagere Tina Maria Hansen, sæson 8,  og Peter 'Ulven' Birch, sæson 6, var begge så heldige at løbe med sejren og den store pengesum, da de indtog hotellet. De giver nu tips til deltagerne i dette års finaleuge.

- Man er jo et nervevrag op til den finale, når man er nået så langt, og man kan jo ryge ud når som helst, så jeg tror bare det er vigtigt at holde sig neutral, forklarer Tina Maria i 'Paradise All In' og fortsætter:

- Man skal prøve at holde sig gode venner med alle. For dem du er oppe imod i finaleugen, de bliver jury. Så du skal hele tiden være på dupperne. Det er en hård uge.

LÆS OGSÅ: Tina Maria taler ud om sin tid på ‘Paradise’

Det handler om held

Peter mener dog også, at det handler om andet end taktik og snedighed for at kunne løbe med den prestigefulde titel.

- Jeg blev også hjulpet lidt til sidst, da Samanta kunne vælge frit, hvem hun ville have ud. Der var jeg snot-heldig, fordi vi har spillet mod hinanden. Så jeg ved ikke lige, hvorfor. Men det var det, der gjorde, at jeg kom videre, forklarer Peter og tilføjer:

- Så man skal altså også have de andres held med.

Se Tina Maria og Peter i studiet i klippet nedenfor: 

Se, hvem der løber med de fire finalepladser i aften klokken 22:00 på TV3

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Peter Birchs forvandling gennem de sidste fem år

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.