Ulf Pilgaards bitre fortrydelse: Fik ikke sagt farvel

Ulf Pilgaard har haft døden tæt på sig, hvilket har påvirket ham i høj grad.

Der var smil og latter, da Ulf Pilgaard, 81, i efteråret sagde farvel til Cirkusrevyen efter 40 år, men der var også tårer, for den imponerende karriere har haft store omkostninger. Både for Ulf og hans familie og venner.

Det indrømmer han over for Peter Qvortrup Geisling i DR-dokumentaren 'Ulfs store finale'.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Jaffer giver gode råd til den nye ‘Bachelor’...

– Der har været en ret stor pris, kan jeg se nu. Det har jeg slet ikke været klar over før nu. Jeg har i perioder været vældig meget hjemmefra. Hvis jeg havde vidst bedre, ville jeg i dag have gjort alt muligt for, at vi havde fordelt tingene bedre. Så jeg havde fået en chance for også at være der mere for mine drenge, indrømmer han i interviewet, hvor tårerne flere gange presser sig på.

LÆS OGSÅ: Silas Holst skjulte stor hemmelighed for kæresten

I perioden, hvor tv-lægen fulgte Ulf, mistede han først sin ældste ven, Ole Michelsen, så sønnen Mikkel, og kort efter også sin lillebror Sune.

I dokumentaren ser man ham helt knust ved sønnens bisættelse i Messiaskirken i Charlottenlund. Herfra blev hustruen Gitte også bisat for fem år siden. Han støttede sig til de nærmeste og kæresten Annette Bavnhøj.

LÆS OGSÅ: Bubber har friet: Hun sagde ja

– Jeg satte ikke nogen dødsannonce i, fordi det kunne jeg slet ikke overskue. Nu har jeg valgt at sige det, for det skal ikke være sådan, at jeg ikke vil være ved, at jeg har en søn, som jeg elskede. Og som jeg så ikke har mere, fortæller han grådkvalt om sønnen, der døde pludseligt, blot 48 gammel.

LÆS OGSÅ: Landmand Svend lykkelig: Se min kæreste

Tabet af vennen Ole Michelsen har også sat sig dybt i Ulf Pilgaard. De sidste par år af sit liv var den legendariske ”Bogart”-vært hårdt ramt af demens og boede på plejehjem, og Pilgaard fortryder, at han ikke nåede at besøge ham.

Ved bisættelsen er han som forstenet, og bagefter ser man Ulf sidde og stirre tomt frem for sig i bilen. Tabet af livsvennen er kolossalt.

– Har du det skidt med, at du ikke fik sagt farvel, spørger Peter Qvortrup Geisling ham direkte.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne ramt af corona

– Ja, det har jeg det lidt. Når du får de der indskydelser, så skal du gøre det med det samme. Du skal øjeblikkeligt handle på det. Du skal lade være med at udsætte det. Vi har det meget med at udsætte. Gør det med det samme. Det er læren af det der, siger Ulf Pilgaard om den bitre erkendelse, at det pludselig er for sent.

'Ulfs store finale' kan ses på DR1 søndag den 2. januar kl. 20.00.