Ulf Pilgaard kommer med stort løfte til sin kæreste

Komikeren Ulf Pilgaard har haft travlt efter sin afslutning i 'Cirkusrevyen', hvilket har fået konsekvenser for hans kæreste.

I en alder af 80 år fik Ulf Pilgaard for nylig sat et flot punktum for sit virke som stjerne i 'Cirkusrevyen' på Bakken. Og så har det hele tiden været meningen, at han skulle nyde sit otium. Det har han faktisk lovet kæresten, Annette Bavnhøj, 56, der bor i Aarhus, mens han har adresse nord for København.

LÆS OGSÅ: Linse og Didde til bogforum: Bryder sammen på scenen

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Sofie Linde fortæller om ‘X Factor’ 2022…

– Jeg har haft alt for travlt til flytteplaner. Når jeg er i Jylland, overnatter jeg hos hende, men på sigt kommer vi til at flytte sammen, og det har jeg fortalt hende, men også, at jeg lige skal have fundet ro til at finde ud af, hvad der skal ske rent praktisk, siger en af Danmarks mest populære komikere til HER&NU, da vi møder ham på Bogforum.

LÆS OGSÅ: WTF: Dværgene lagde an på Pia Kjærsgaard i ‘Fangerne på fortet’

– Jeg glæder mig mildest talt også til at få tid sammen med hende. I 50 år har jeg ikke kunnet holde sommerferie i Danmark på grund af revyarbejdet. Det skal jeg prøve, og Annette skal med rundt, lover han.

LÆS OGSÅ: Michelle Kristensens kæreste jubler: Endelig hjemme

Efter den fornemme afslutning i 'Cirkusrevyen', hvor den ægte dronning overraskede ham på scenen, skulle han straks i gang med talkshow-turnéen 'Alletiders Ulf'.

– Egentlig havde jeg regnet med ferie i september, men så måtte vi forlænge sæsonen i 'Cirkusrevyen', og så væltede planlægningen, siger han.

LÆS OGSÅ: Unikt indblik: Her opholder deltagerne sig efter ‘Robinson’