Sejr og Louise til pressemøde på 'Paradise' 2022 (foto: Anthon Unger)
Sejr og Louise til pressemøde på "Paradise" 2022 (foto: Anthon Unger)

UHH! Sådan er Sejr og Louises forhold i dag

Seerne har uge efter uge været vidner til, hvordan Sejr og Louises forhold er blomstret op på 'Paradise'. Og det tør godt siges, at blomsterne kun er blevet frodigere, siden de kom hjem.

I denne uge måtte 'Paradise' sige farvel til charmetrolden Sejr. Det blev til en følelsesladet afsked, men især én deltager fik et helt særligt farvel.

LÆS OGSÅ: Bro jubler over graviditet

Det blev nemlig til et kys og en kærlig videohilsen fra Sejr til hans 'Paradise'-flirt Louise. Men hvad er der sket, efter de kom hjem, og luksushotellet i Mexico blev skiftet ud med gråvejrsdage i Danmark?

- Det har været sygt mærkeligt, at man lærer hinanden at kende på en helt anden måde, når man kommer hjem. Men vi er kun blevet tættere, og det er jeg meget taknemmelig for. Jeg sætter meget stor pris på min relation til Sejr, og vi har helt sikkert noget specielt sammen. At sige jeg har fundet min bedste ven, er nok en underdrivelse, men jeg har i hvert fald fundet et menneske, jeg ikke vil være foruden, fortæller Louise til Realityportalen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Derfor havde Titania ikke sex med Sejr inde på hotellet

- Han gør så meget for mig, og der er meget kærlighed imellem os. Vi er hudløst ærlige overfor hinanden, og så har vi det ubeskriveligt sjovt sammen! Lige nu er alt, som det skal være. Og at han så er en smuksak, det er jo bare en kæmpebonus oveni, afslutter hun og tilføjer, at de gerne vil holde detaljerne for sig selv.

LÆS OGSÅ: UHH! Her er 'Paradise'-deltagernes dækhistorier

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Louise fortæller Jeppe Risager og "Dolken" om sin tid på 'Paradise'...

LÆS OGSÅ: I stor konflikt efter ‘Stjerne Boksning’-exit: Respektløst

Kærligheden bliver i den grad også gengældt fra Sejr.

- Hun bliver stadig kysset farvel, når vi siger farvel. Louise er en absolut skønhed inside-out, og jeg elsker hende, både for hvem hun er, og for hvad hun får frem i mig, fortæller Sejr til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Jeppe Risager afslører tv-planer

De to paradisoer bor et godt stykke fra hinanden med Sejr placeret i København og Louise i Odense. Men afstanden er ikke noget, der står i vejen for dem.

- Louise og jeg har set rigtig meget til hinanden, efter vi kom hjem, på trods af at vi bor så langt væk fra hinanden, som vi gør. Vi er faktisk næsten sammen hver weekend, og derudover når det ellers lige kan lade sig gøre, forklarer Sejr.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Sejr åbner op: Dét hed jeg før

Sejr er allerede på forkant med et svar på spørgsmålet, som alle stiller: Er de kærester?

- Til spørgsmålet, som jeg ved, vi ikke kan undgå. Vi er ikke kærester, som det ser ud nu, men har et skønt forhold til hinanden, så alt er, som det skal være, afslutter Sejr.

LÆS OGSÅ: Tabte fire kilo: Sådan er maden i 'Paradise' og 'Ex on the beach'